9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας

Αφιερωμένο στην τέχνη του ηθοποιού με τίτλο «Ποιώντας ήθος»

Το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/Artfools, από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2017, διοργανώνεται στην πόλη της Λάρισας, γνωστή για το πλήθος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και των ιστορικών μνημείων. To Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας/artfools είναι από τα μεγαλύτερα περιφερειακά φεστιβάλ και συγκεντρώνει κάθε χρόνο αρκετό κόσμο από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία artfools στην πόλη της Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει:
 Διαγωνιστικό Ελληνικό και Διεθνές με ταινίες μικρού μήκους
 Μαθητικό διαγωνιστικό με μαθητικές ταινίες από Ελλάδα και Εξωτερικό
 Παράλληλες δράσεις, εργαστήρια, masterclass, εκθέσεις κ.α.

Το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας θα είναι αφιερωμένο στην τέχνη του ηθοποιού με τίτλο «Ποιώντας ήθος» και θα έχει προσκεκλημένους ηθοποιούς με αξιόλογη παρουσία στο χώρο του κινηματογράφου. Κατά το διάστημα του φεστιβάλ έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις με εργαστήρια, masterclass, συζητήσεις, εκθέσεις και άλλες δράσεις που θα λάβουν χώρα σε αίθουσες της πόλης.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.