All Them Witches και Deaf Radio για ένα live

All Them Witches

Οι μουσικοί θαυματοποιοί από το Nashville του Tennessee επιστρέφουν περισσότερο ενθουσιώδεις από ποτέ

Μετά την πρώτη εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2016, καθώς και την εξωγήινη εμπειρία που πρόσφεραν ως headliners του Smoke The Fuzz Fest – Howler Edition, όταν πλέον καθιερώθηκαν στην συνείδηση του Ελληνικού κοινού ως -αφενός- συγκρότημα παγκόσμιου βεληνεκούς, οι μουσικοί θαυματοποιοί από το Nashville του Tennessee επιστρέφουν περισσότερο ενθουσιώδεις από ποτέ.

Και αν νομίζατε πως θα επαναπαυθούν στις δάφνες του αριστουργηματικού “Dying Surfer Meets His Maker” που άνοιξε καινούργιες σελίδες στον ήχο τους, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε καθώς οι ακούραστοι Νότιοι μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα το 4ο full length τους (μέσα σε 5 χρόνια ύπαρξης) με τίτλο “Sleeping Through The War”! Επιστρατεύοντας για παραγωγό τον 2 φορές νικητή βραβείου Grammy, Dave Cobb (ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αναδείξει τις μουσικές των Rival Sons, Shooter Jennings, Chris Stapleton κ.α.), οι All Them Witches αποδεικνύουν μέσα από αυτό τον δίσκο πως ζουν και αναπνέουν για τη μουσική.

Για άλλη μια φορά εξελίσσονται και ελίσσονται σε νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια της blues rock φιλοσοφίας τους, επιστρατεύοντας την προοδευτική χαλαρότητα των μύθων των 70’s, τους «βρώμικους» χτύπους της κλασσικής stoner σκηνής των αρχών των 90’s και ένα σωρό από διαφορετικά στοιχεία όλων των rock ρευμάτων που έχουμε μάθει να αγαπάμε, υπηρετώντας τον ένα και μόνο σκοπό που μας έχουν μάθει πως βάζουν ως προτεραιότητα: το συναίσθημα. Ως είθισται για τους All Them Witches από το ντεμπούτο τους έως και σήμερα, το “Sleeping Through The War” έχει καταφέρει να αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές μόλις στις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του (The Obelisk, Sludgelord, Echoes And Dust, κ.α.). Ως είθισται επίσης, το επόμενο βήμα των All Them Witches είναι πάντα και το πιο τολμηρό τους. Οι All Them Witches επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ξεδιπλώσουν ξανά το πολύπλευρο μουσικό τους ταλέντο και μάλιστα υποστηρίζοντας ένα δίσκο – αποκάλυψη που ρίχνει φως σε όλες αυτές τις πλευρές.

 

Deaf Radio

Οι Deaf Radio είναι ένα κιθαριστικό ροκ σχήμα, που υπάρχει από το 2015. Το ντεμπούτο album τους “Alarm”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Ιανουαρίου του 2017, απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, οδηγώντας σε ένα sold out release show αλλά και στην εξάντληση των 300 πρώτων βινυλίων σε λιγότερο από 3 μήνες. Παράλληλα, το video clip για το single “Anytime” παρουσιάστηκε στην ενότητα “Silver Screenings Section” των Berlin Music Awards.

Η αναγνώριση του “Alarm” ως ενός από τους καλύτερους δίσκους της εγχώριας σκηνής μέχρι εκείνη τη στιγμή, οδήγησε την μπάντα το καλοκαίρι του 2017 στη σκηνη του Ejekt Festival, δίπλα στους The Killers, The Kills και τους Circa Waves, σε μία εμφάνιση που κρίθηκε άκρως επιτυχημένη αλλά και σε συμμετοχή σε πολλά εγχώρια φεστιβάλ δίπλα σε ονόματα όπως οι Planet of Zeus, 1000mods, Nightstalker. Το Σεπτέμβριο ακολούθησε η πρώτη τους περιοδεία εκτός συνόρων περιλαμβάνοντας πόλεις όπως το Βελιγράδι, η Μπρατισλάβα κ.α.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 23 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.