Intellectual hip hop, όπου τα rap beats εναλλάσσονται με την folk παράδοση και τους Latin ρυθμούς

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου το Piraeus Academy υποδέχεται την Ana Tijoux, η οποία θα ντύσει με την υπέροχη φωνή της το βράδυ σας. Γεννημένη στην Γαλλία αλλά με Χιλιανές ρίζες, η Ana Tijoux έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο rap συγκρότημα Makiza στο τέλος της δεκαετίας του 1990.

Η Ana ξεχώρισε αμέσως με την ιδιαίτερη παρουσία της και το 2006 ακολούθησε solo καριέρα στρέφοντας τα βλέμματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής πάνω της, καθώς η επιτυχία που γνώρισε ειδικά στη Λατινική Αμερική ήταν πρωτόγνωρη. Το “Eres Para Mi” με την Julieta Venegas έγινε παγκόσμιο hit.

H κυκλοφορία του 1977, είχε σαν φυσικό επόμενο την αναγνώριση της Ana Tijoux ως μιας εκ των πλέον σημαντικών καλλιτεχνών στο intellectual hip hop, όπου τα rap beats εναλλάσσονται με την folk παράδοση και τους Latin ρυθμούς. Με έντονα πολιτικοποιημένο στίχο και κοινωνικές ευαισθησίες η Ana Tijoux εξέφρασε μέσα από τη μουσική της όσα την προβλημάτιζαν, δίνοντας στο κοινό της μια όμορφη και έξυπνη διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 28 Ιουλίου υπόσχεται μια μαγική βραδιά στο Piraeus Academy. Save the date!

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

14 €
- 20 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.