Ανοιχτή συναυλία για τους πρόσφυγες

Γνωστές όπερες από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης A.E. και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνει μία ανοιχτή συναυλία για το κοινό, στην είσοδο του λιμανιού, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, που περνάνε από την Ελλάδα έχοντας ξεφύγει από την κόλαση του πολέμου και αναζητώντας μία καλύτερη ζωή.

Εισαγωγές από πασίγνωστες όπερες, αποσπάσματα από κορυφαία έργα του ρεπερτορίου και πολυαγαπημένες διαχρονικές μελωδίες, συνθέτουν ένα δροσερό κι ευχάριστο πρόγραμμα, με έργα των Χέντελ, Μότσαρτ, Σμέτανα, Τσαϊκόφσκι, Μπιζέ, Μέντελσον, ΡίμσκιΚόρσακοφ και Ροσίνι.

Την Κ.Ο.Θ. διευθύνει ο Βλαδίμηρος Συμεωνίδης και παρουσίαζει η Γιολάντα Μπαλαούρα. Στον χώρο της συναυλίας εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα συγκεντρώνουν τα απαραίτητα, για την ανθρωπιστική βοήθεια, είδη. Συγκεκριμένα:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας: φρυγανιές, μπισκότα, νερό, γάλα εβαπορέ, χυμούς

Βρεφικά είδη: βρεφικό γάλα, μπιμπερό, κρέμες, μωρομάντηλα, πάνες

ΚαπέλαΑθλητικά παπούτσια

Είδη προσωπικής υγιεινής: χαρτί υγείας, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες

Υγειονομικό υλικό: γάζες, επιδέσμους, φυσιολογικούς ορούς, αντιϊσταμινικές αλοιφές, αντισηπτικά, αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.