Από τον Μάνο Χατζιδάκι έως «της ημέρας τα σκοτάδια» με τον Βασίλη Γισδάκη

Ένα μουσικό ταξίδι με μελωδικές μπαλάντες και λαϊκότροπα ακούσματα

Ο Βασίλης Γισδάκης, ένας τραγουδιστής που στα πρώτα του βήματα βρέθηκε να τραγουδά δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι και έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, θα είναι για μια μουσική παράσταση στον πολυχώρο Διέλευσις, το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Ένα μουσικό ταξίδι ανάμεσα στα λόγια του Νίκου Γκάτσου, τις μουσικές γειτονιές του Μάνου Χατζιδάκι, ως «της ημέρας τα σκοτάδια», τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τον πρωτοεμφανιζόμενο στην δισκογραφία συνθέτη Δαμιανό Πάντα. Τραγούδια όπου συναντώνται κομμάτια ηλεκτρικού ήχου και ροκ διάθεσης, με μελωδικές μπαλάντες και λαϊκότροπα ακούσματα. Τραγούδια επίκαιρα,  με το κοινωνικό και πολιτικό στίγμα του σήμερα και άλλα πιο εσωτερικά, με πρωταγωνιστή τον έρωτα.

Συνοδοιπόροι επί σκηνής, ο συνθέτης και κιθαριστής Πάνος Μαλαχιάς και ο Αλέξανδρος  Καραμπίλας στην κιθάρα το μπουζούκι και τα φωνητικά. Συμμετέχει στο πιάνο ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας όπου και θα παρουσιάσουν μέρος από την κοινή τους δισκογραφική δουλειά.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.