Apocalyptica, 20 Years of Plays Metallica By Four Cellos

«Apocalyptica, 20 Years of Plays Metallica By Four Cellos» στο Gazi Music Hall

4 τσελίστες αποδίδουν κλασικά κομμάτια της μεγάλης heavy metal μπάντας

Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Η μπάντα από το Ελσίνκι της Φινλανδίας γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου που άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία ενός νέου ρεύματος στη heavy μουσική (και όχι μόνο) σε ένα show, όπου οι 4 τσελίστες αποδίδουν όλα τα τραγούδια που περιέχονται σε αυτόν (από το “Enter Sandman” μέχρι το “Seek and Destroy”), καθώς και άλλες κλασικές συνθέσεις της μεγάλης heavy metal μπάντας.

Οι Apocalyptica σχηματίστηκαν το 1993, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Στις 10 Μαϊου του 1996, κυκλοφόρησαν το εμβληματικό ντεμπούτο τους, “Plays Metallica By Four Cellos”, ένα – βασισμένο στο τσέλο – instrumental rock έπος που έμελλε να αλλάξει το τοπίο της heavy μουσικής (και όχι μόνο) μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το album επανακυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά την 20η επέτειό του, σε remastered έκδοση (σε CD και διπλό βινύλιο) και μάλιστα ενισχυμένο με 3 νέες διασκευές. Συνολικά, πλέον, συμπεριλαμβάνει 11 κομμάτια από διάφορα albums των Metallica: “Enter Sandman”, “Master of Puppets”, “Harvester of Sorrow”, “The Unforgiven”, “Sad but True”, “Creeping Death”, “Wherever I May Roam”, “Welcome Home (Sanitarium)”, “Battery”, “Nothing Else Matters”, “Seek and Destroy”.

Όλα τα προαναφερθέντα, μαζί με άλλα κλασικά τραγούδια από ολόκληρη την πορεία των Metallica, θα τα ακούσουμε ζωντανά το βράδυ της 7ης Απριλίου.

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2017, οι Apocalyptica θα ξεκινήσουν μία μεγάλη special anniversary περιοδεία αφιερωμένη στο “Plays Metallica By Four Cellos”, με πρώτο σταθμό τη Ζυρίχη. Θα ακολουθήσουν συναυλίες σε πάνω από 30 ευρωπαϊκές πόλεις, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα, την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

28 €
- 35 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

10 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.