Athens Street Food Festival 2018

Μια μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, όπου οι δεκάδες συμμετέχοντες θα προτείνουν τη δική τους άποψη για το τι είναι το “φαγητό του δρόμου”

Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο και feelgood φεστιβάλ γαστρονομίας, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του αυτή την Παρασκευή 4 Μαΐου και για τα τρία πρώτα τριήμερα του μήνα (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Η επιτυχημένη “συνταγή” που έφερε πάνω από 100.000 επισκέπτες τις πρώτες δύο χρονιές του φεστιβάλ θα τηρηθεί και φέτος: πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει φέτος ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία μοναδικών προτάσεων φαγητού και γλυκού.

Όπως κάθε χρόνο, η “συνταγή” του Athens Street Food Festival θα περιλαμβάνει γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ειδικά μενού (π.χ. vegetarian και vegan επιλογές), πολλές γευστικές αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Φυσικά, δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Djs, καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς. Όλα αυτά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Το 3ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 12.00 – 01.00
Κυριακή 12.00 – 23.30

Το Athens Street Food Festival τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

2,5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

80 Απαντήσεις

  1. Λυπάμαι που δεν είχα την ευκαιρία να πάω στα προηγούμενα δυο φεστιβάλ αλλά αυτό όμως δεν πρέπει να το χάσει κανένας!

  2. Είμαι ιδιοκτήτης εταιρίας μηχανημάτων ψυχαγωγίας, λούνα παρκ και θα ήθελα να σας προτείνω την εγκατάσταση κάποιων παιχνιδιών στο χώρο του φεστιβάλ. Αν σας ενδιαφέρει η πρόταση μου παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6934053605. Ευχαριστώ!

    Για την fantasy Park
    Πολ. Βαζούρας

  3. Θα ήθελα παρα πολυ να παρευρεθώ στο street food festival .. ειχα παει περσυ και ήταν υπέροχα ! Ειμαι λάτρης του φαγητού και μ’αρεσει να δοκιμάζω διαφορετικές κουζίνες ..

  4. Athens street food festival. Ενα γεγονος που δε θελουμε με τιποτα να χασουμε κ εγω κ ο αντρας μου. Ιδιως τωρα που εχουμε μικρα παιδια κ οι εξοδοι ειναι περιορισμενες, τα γευστικα ταξιδια ειναι η μικρη μας απολαυση.

  5. Τη προηγουμενη φορα δε καταφερα να παω και καποιοι φιλοι μου , μου ειπαν πως δεν εχουν γευτει ποτε τους τετοιες γευσεις!!! Και φετος θα ηθελα να παω με τη κολλητη μου να δοκιμασουμε και εμεις!!!

  6. Οτι πιο αχρηστο υπαρχει. Πανακριβα φαγητα με κακη ποιοτητα. Θελει 20 ευρω ανα ατομο για να δοκιμασεις γευσεις. Street food ειστε ζωα. Οχι εστιατοριο του μποτρινι

  7. Ανυπομονώ να δοκιμάσω γεύσεις…. του κόσμου… Αύριο θα είναι μια μεγάλη μέρα εξερεύνησης… Και από Δευτέρα… δίαιτα…

  8. Θα ήθελα να κερδίσω αυτή την πρόσκληση ώστε να πάω με τους φίλους μου και να περάσουμε όμορφα

  9. θα ήθελα πολύ να κερδίσω. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνει το ελculture

    Φιλικά Μάνος

  10. Που είδατε τόσες γευσεις; μεξικάνικο ασιατικό;;;;; ελάχιστα είχε και πολλούς μικρούς παραγωγούς.Πολυ φτωχικά για street food !!!!!!

  11. Προτεινω αυτο το γαστρονομικο ταξιδι..γιατι αξιζει να το δουμε κ να το βιωσουμε κ εδω εκτος απ το εξωτερικο!

  12. Γιατί να πληρώσει κάποιος εισητηριο σε ένα festival; Υπάρχουν ανεργοι,οικογενειες με 2 η 3 παιδιά που πρέπει να πληρώσουν το φαγητό,το ποτο και εισητηριο; Ελεος!!! Στο εξωτερικό σε ανάλογες εκδηλώσεις δεν έχει εισητηριο!!!

  13. Μοναδικές εμπειρίες…γευστικές απολαύσεις…χρώμα…μουσική…κάθε πιάτο κ μια πρόκληση…κάθε πρόκληση κ μια εμπειρία

  14. Θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσω το event..Έχω ακούσει τις καλύτερες κριτικές από φίλους κ γνωστούς.. Όλοι στην οικογένειά λατρεύουμε το street food…

  15. Πολύ καλή διοργάνωση.. μπράβο σε όλους τους συντελεστές.. Έχω ακούσει τα καλύτερα, δεν έχω καταφέρει να παραβρεθώ ακόμα για τη φετινή χρονιά.. love being foodie..

  16. Ειναι διοργανωσεις υπεροχες που πρεπει να λαμβανουν χωρα στην Ελλαδα για να προσελκυει διαφορων τυπων τουριμο!!!

  17. Πρώτη φορα θα το επισκεφτώ με κολλητούς θα ηταν οτι καλύτερο στην δύσκολη εποχή μας να μην πληρώναμε είσοδο.

  18. Θα επισκεφτώ για πρώτη φορα το Athens street food festival με τους κολλητούς μου και θα ηταν καλύτερο στην δύσκολη εποχή μας να μην πληρώσουμε είσοδο

  19. Τοσο αρπαχτη δεν το περιμενα!!!! Η επιτομη της προχειροτητας και της χαμηλης ποιοτητας τα δε 2,5 ευρω για την εισοδο με ξεπερνουν!!!! Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κατι ομορφο και σωστο;;;;;

  20. Φοβερό τέλειες γεύσεις και χρώματα!!
    Μπράβο στ’ αλήθεια αλλά ένα πράγμα θα ήθελα να αλλάξετε. Θα ήθελα να είναι δωρεάν το εισιτήριο γιατί υπάρχουν πολλοί άνεργοι με 2-3 παιδιά που δεν μπορούν να το πληρώσουν.
    Αυτό το σχόλιο παρακαλώ διαβάστε το και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ότι καλύτερο μπορείτε για τους άνεργους ανθρώπους και τα παιδιά τους <3
    ❤️Πάντος πέρασα πολύ ωραία❤️

  21. Φοβερό τέλειες γεύσεις και χρώματα!!
    Μπράβο στ’ αλήθεια αλλά ένα πράγμα θα ήθελα να αλλάξετε. Θα ήθελα να είναι δωρεάν το εισιτήριο γιατί υπάρχουν πολλοί άνεργοι με 2-3 παιδιά που δεν μπορούν να το πληρώσουν.
    Αυτό το σχόλιο παρακαλώ διαβάστε το και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ότι καλύτερο μπορείτε για τους άνεργους ανθρώπους και τα παιδιά τους.
    ❤️Πάντος πέρασα πολύ ωραία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.