Athens Tap Jam feat. Sarah Reich

Μια βραδιά αυτοσχεδιασμού με ζωντανή μουσική

Η στιγμή έφτασε! Η κοινότητα των tap dancers της Αθήνας μαζεύονται για μια βραδιά αυτοσχεδιασμού με ζωντανή μουσική. Με μεγάλη τιμή υποδεχόμαστε τη μια και μοναδική Sarah Reich (LA), μια από τις ανερχόμενες χορεύτριες τις παγκόσμιας tap dance σκηνής, η οποία είναι σε περιοδεία με την μπάντα Scott Bradlee’s PostModern Jukebox. Οι μουσικοί μας θα είναι ο Σεραφείμ Μπέλλος στα τύμπανα, ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στην κιθάρα και ο Νίκος Χατζησάκος στο κοντραμπάσο. Στο μικρόφωνο ο αγαπημένος μας Θάνος Δασκαλόπουλος. Μουσικοί, ελάτε με τα όργανά σας! Χορευτές, ελάτε με τα παπούτσια σας!

Η Sarah Reich έχει αναδειχθεί ως η νέα ηγετική μορφή στον χώρο του Tap Dance. Κατά τη νεαρή ηλικία των 15 ετών, η νέα χορεύτρια από το Los Angeles χαρακτηρίστηκε από άρθρο του Dance Spirit ως μια από τις “20 Hot Κλακετίστες Κάτω των 20» και ήταν μια από τους «25 To Watch» στο άρθρο του Dance Magazine το 2009. Από τότε, η Σάρα έχει χορέψει, χορογραφήσει και διδάξει σε πάνω από 35 χώρες.

Η Sarah αυτή τη στιγμή είναι σε περιοδεία με τη γνωστή μπάντα Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. Με τη δική της μπάντα, Tap Music Project, έκανε πρεμιέρα full-length στο Vancouver International Tap Dance Festival ενώ έχει εμφανιστεί σε όλο το L.A. και σε χώρους όπως τα Ford Amphitheatre, UCLA’s JazzReggae Festival, The Edison, Blue Whale, και LA County Holiday Celebration. Η Sarah επίσης έχει εμφανιστεί στο αμερικάνικο So You Think You Can Dance με την ομάδα Chloe Arnold’s Syncopated Ladies και ήταν μια από τις performer στο Madison Square Garden για το άνοιγμα της σεζόν 2013-2014 των NY Knicks.

Εκτός από μεγάλα διεθνή ταξίδια της και αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις, η Σάρα είχε την τιμή να χορέψει σε πασίγνωστες σκηνές όπως τα Hollywood Bowl, Greek Theatre με το μεξικάνικο Pop-Star, Cristian Castro, και Kodak Theater με τον μεγάλο Herbie Hancock.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.