Oι «Hidden in the Basement» παρουσιάζουν το album τους «Behind the Shadow»

Hidden in the Basement

Oι Λαρισαίοι heavy rock / metallers σε ένα live - παρουσίαση του νέου τους album

Με αφορμή την κυκλοφορία της δεύτερης σε σειρά δισκογραφικής τους δημιουργίας με τίτλο «Behind the Shadow», οι Λαρισαίοι heavy rock / metallers Hidden in the Basement έρχονται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο An Club με σκοπό τη ζωντανή παρουσίασή της.

Δημιουργημένοι το 2007, με βασικό κίνητρο την έκφραση και την ανάγκη για δημιουργία, οι Hidden in the Basement έχουν ήδη διαγράψει μία πορεία στα εγχώρια underground μουσικά δρώμενα, που ολοκληρώθηκε με την κυκλοφορία του full length album τους “Ego” (2012).

Έχοντας ανέβει σε σκηνές σε Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα, στο πλευρό σημαντικών σχημάτων του ήχου όπως οι Sepultura, Karma to Burn, Orange Goblin, Burst (Sweden), Clutch, SEPTICFLESH-official- και Rotting Christ, οι Hidden in the Basement κάνουν εμφανίσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια rock’n’roll ενέργεια, και heavy metal ήχους.

Πιο έμπειροι και με το “Behind the Shadow” στις αποσκευές τους, οι Hidden in the Basement προετοιμάζουν συναυλίες σε όσο περισσότερα σημεία του κόσμου μπορούν, με σκοπό τη διάδοση της μουσικής που αγαπούν. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι alternative rockers Breath After Coma. Με ήχο “οργανικό”, χωρίς έντονη επεξεργασία αποδίδοντας τη μουσική του με την ίδια ενέργεια, τόσο στουντιακά όσο και στη σκηνή.

Τη συναυλία θα ανοίξει το νεοσύστατο Αθηναϊκό heavy rock σχήμα των Loud Silence, που παρά την μικρή ηλικία των μελών του έχει ήδη αρχίσει να πραγματοποιεί τη δική του πορεία στο εγχώριο underground μουσικό στερέωμα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.