O Βασίλης Ποδαράς (Billy Pod) στο Athenaeum Kελάρι

Βασίλης Ποδαράς (Billy Pod)

Ο ντράμερ των Next Step, Βασίλης Ποδαράς, στo πρώτo live του προσωπικού του project

O Βασίλης Ποδαράς (Billy Pod) είναι ένας από τους πιο ενεργούς ντράμερ της διαρκώς αναπτυσσόμενης δημιουργικής μουσικής σκηνής της Αθήνας. Απόφοιτος του jazz τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου, έχει στο ενεργητικό του 2 δίσκους με το The Next Step Quintet, 5ετή “θητεία” στο Baby Trio του Γιώργου Κοντραφούρη αλλά και συνεχείς συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες (Tivon Pennicott, Jd Walter, Dean Bowman, Manfred Schoof, RobertoTarenzi, Emmet Cohen, Νικόλας Αναδολής, Τάκης Πατερέλης, Σταύρος Λάντσιας, Βασίλης Ρακόπουλος, Δήμος Δημητριάδης, Δημήτρης Βασιλάκης).

Έχοντας ως αφετηρία τις μέχρι τώρα εμπειρίες του, τον Απρίλιο πρόκειται να ηχογραφήσει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Drums to heal the society”, ένα κολάζ συνθέσεων και δημιουργικού αυτοσχεδιασμού. Βασικοί συντελεστές της ηχογράφησης που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο Σιέρρα, είναι ο Μιχάλης Τσιφτσής στην κιθάρα και ο Κίμωνας Καρούτζος στο κοντραμπάσο.

Πρώτη εμφάνιση προγραμματίζεται στις 16 Απρίλιου στο Athenaeum Kελάρι.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.