Oι Black Lips για μία συναυλία στην Αθήνα

Black Lips στο Gagarin

Special guests οι "A Victim Of Society"

Οι Black Lips, τα κακά παιδιά από την Atlanta επιστρέφουν με νέο δίσκο στην Αθήνα, για μία μοναδική συναυλία με special guests τους “A Victim Of Society”.

Το νέο τους άλμπουμ “Satan’s Graffity or God’s Art” κυκλοφόρησε τον Μάιο από την Vice Records σε παραγωγή Sean Lennon (γιος του John Lennon) και κατά τα λεγόμενα τους αποτελεί την πιο μουσικά εξελιγμένη έως τώρα δουλειά τους, χωρίς να μειώνει την αμεσότητα και τον βρώμικο rock n’ roll χαρακτήρα της μπάντας.

Η φωνή του Cole Alexander χαρακτηριστική, με χροιά αιώνιου έφηβου και attitude «ζω για το πάρτι» έρχεται και παντρεύεται με αυτή του Jared Swilley (μπάσο-φωνή).

Black Lips στο Gagarin

A Victim Of Society:

Οι “A Victim Of Society” δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και τον Φώτη Ντούσκα (κιθάρα). Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα με έξι κομμάτια που έγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους σε 120 αντίτυπα, τα οποία εξαντλήθηκαν. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν ένα 7-ιντσο EP με τα κομμάτια “Fake Friends” και “You’re Gonna Hate Me”. Tο κομμάτι τους “You’re Gonna Hate Me” συμπεριλήφθηκε στην συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 μαζί με συγκροτήματα όπως οι The KVB, Dead Skeletons, The Underground Youth και πολλοί άλλοι. Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφόρησαν το “Distractions”, από την Inner Ear. Έχουν παίξει live με συγκροτήματα όπως οι The Black Angels, Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears. Σήμερα, έχουν γίνει τρεις, με τον Παντελή Καρασεβδά στα drums. Πέρασαν δυο χρόνια παίζοντας live στους περισσότερους χώρους της Αθήνας και συνθέτοντας το Freakdown το οποίο και ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2016. Το Freakdown κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου από την Inner Ear Records.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

22 €
- 25 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.