«Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν με την Ελένη Ράντου για 2η χρονιά στο Θέατρο Διάνα

Σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

Μετά από παράταση δύο εβδομάδων λόγω μεγάλης ζήτησης, η «ΤΖΑΣΜΙΝ» ρίχνει αυλαία στο θέατρο Διάνα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου έχοντας διανύσει 200 παραστάσεις με περισσότερους από 60.000 θεατές στην Αθήνα για δύο χρονιές.

Το έργο βασίζεται στο σενάριο του Γούντυ Άλλεν Βlue Jasmin και πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή του και έγινε από την Ελένη Ράντου και τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Λίγα λόγια για τη Τζάσμιν:

Μια πλούσια χρεοκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Γούντι Άλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας.

Συντελεστές

Σενάριο: Γούντυ Άλλεν
Θεατρική απόδοση: Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Βοηθός σκηνογράφου: Δήμητρα Χίου
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Βοηθός ενδυματολόγου: Κρυσταλία Λιονάκη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ορέστης Καρύδας και Δημήτρης Καπετανάκος

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 19 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

40 Απαντήσεις

  1. Δεν έχω χάσει παράσταση της Ελένης!ταλαντούχα,έξυπνη,στραπατσάρει την εικόνα της για χάρη
    της τέχνης. Πάντα ταράζει τα θεατρικά “νερα”

  2. Αγαπάμε Ελένη Ράντου – εξαιρετική κάθε δουλειά της στο θέατρο. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι τυχεροί του διαγωνισμού!

  3. Αχχχχχ πρέπει να είναι τέλεια παράσταση η Ελένη γενικά είναι μια καταπληκτική ηθοποιός που την θαυμάζω για το ήθος της κυρίως….θα ήθελα πολύ να την δω…..

  4. Αχχχχχ πρέπει να είναι τέλεια παράσταση η Ελένη είναι καταπληκτική ηθοποιός που την θαυμάζω για την δουλειά και κυρίως για το ήθος της.Θα ήθελα πολύ να δω την παράσταση..

  5. Δεν ξέρω πόσο αντικειμενική μπορώ να είμαι με την Έλενη… εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι για άλλη μια φορά μπόρεσε να χαλάσει το μακιγιάζ μου από το κλάμα και έκανε τους κοιλιακούς μου να πονέσουν από το γέλιο … εύγε Ελένη, εύγε σε όλους σας!!!

  6. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω οποιαδήποτε πρόσκληση για παράσταση. Μακάρι να μπορούσα να δω οποία παράσταση ανεβαίνει…

  7. Την λατρεύουμε την Ελένη Ράντου και την εκτιμούμε σαν ηθοποιό πολύ!!! Θα ήθελα πολύ να πάω να την δω στην συγκεκριμένη παράσταση! Θεωρώ ότι αξίζει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.