Bobos Christmas Events: Ένα ξεχωριστό παιδικό market & ένα πάρτι Χριστουγέννων σε jazz ρυθμούς

Δυο παράλληλες παιδικές Χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους

To Bobos Arts Festival & Events σε συνεργασία με το The Hub Events, διοργανώνουν δυο παράλληλες παιδικές Χριστουγεννιάτικες δράσεις: Μια παιδική Χριστουγεννιάτικη αγορά & ένα Jazz party για μικρούς και μεγάλους!

Bobos Christmas Market (16 & 17/12)

Ένα ξεχωριστό παιδικό market, για τις πιο παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες αγορές.

Το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έρχεται στον πανέμορφο, βιομηχανικής αισθητικής χώρο του Pop Up 123 το Bobos Christmas Market. Η  πρώτη αποκλειστικά παιδική Χριστουγεννιάτικη αγορά. Χειροποίητα παιχνίδια, πρωτότυπα παιδικά διακοσμητικά, ενδύματα, αξεσουάρ, βιβλία και πολλά ακόμα, όλα επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, την αισθητική και την καινοτομία.

Σκοπός του Bobos Christmas Market είναι η δημιουργία μιας πρωτότυπης αγοράς παιδικών προϊόντων από επιλεγμένους συμμετέχοντες καθώς και η προβολή και η ανάδειξη νέων δημιουργών και εταιρειών του χώρου.

Στο χώρο θα βρίσκεται και η γωνιά των παιδιών, όπου οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από μια σειρά δημιουργικών δράσεων, χειροτεχνιών και κατασκευών.

Αγορές, παιχνίδι και ευφάνταστες δημιουργίες σε ένα γιορτινό market στο κέντρο της Αθήνας!

Εκθέτες- συμμετέχοντες:
Best Quality, Ergani weaving, Φουρφούρι, The Greener Pastures, Helado Derretido,  Koumpi, Lemon Dreamz, Martis, Yiota Nicodimou, Baby Print, Vinylize, Υoki, Μinimez, Creative Interaction for Kids, Happyfactory.gr, Minimez.

Bobos Jazz Christmas Party (17/12)

Ένα διαφορετικό, παιδικό πάρτι Χριστουγέννων σε jazz ρυθμούς.

Παράλληλα με το Bobos Christmas Μarket, το Bobos Arts Festival & Events σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12.00, σε ένα πρωτότυπο διαδραστικό, jazz πάρτι στο The Hub Events. Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο ρυθμό, το οποίο έρχεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους!

H μπάντα του Allegro Jazz Band με τους πέντε ταλαντούχους μουσικούς της επί σκηνής, δίνει το ρυθμό, σε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, με πολύ χορό, μουσικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμό.

Χριστουγεννιάτικα και άλλα αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε jazz εκτελέσεις, σε ένα live στο οποίο τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, συνοδεύοντας τους μουσικούς με αυτοσχέδια μουσικά όργανα και ρυθμικά παιχνίδια.

Μια jazz Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη κέφι και χορό!

Διαγωνισμός:

Το Bobos Arts Festival και το elculture.gr χαρίζουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες από ένα πακέτο με πλούσια δώρα λίγο πριν ξεκινήσουν τα Bobos Christmas Events!

 1ο πακέτο δώρων:

Το βιβλίο “ΝΟΤΙΑ” του Ντάνιελ Ντάνκαν που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Φουρφούρι“, μία υπέροχη τρυφερή ιστορία για παιδιά & μία αφίσα από την “Greener Pastures” (στο δώρο περιλαμβάνεται μόνο η αφίσα, όχι το κάδρο).

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για το 1ο πακέτο δώρων μέσω της σελίδας του elculture στο Facebook!

2ο πακέτο δώρων:

Ένα κουτάκι με τρία χειροποίητα ξύλινα κοριτσάκια “Πίστη, Ελπίδα, Αγάπη”, ένα ξύλινο Χριστουγεννιάτικο φορτηγάκι & μια κουτάλα διακοσμημένη στο χέρι από το “Κουμπί“.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για το 2ο πακέτο δώρων μέσω της σελίδας του elculture στο Instagram!

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και οι νικητές θα ενημερωθούν με comment και προσωπικό μήνυμα στα social media του elculture, όπου θα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους τις ημέρες και τις ώρες του Bobos Christmas Market, από τον χώρο του Pop Up 123 (Πειραιώς 123, Αθήνα).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.