Countdown to Led Zeppelin

Ένα οπτικοακουστικό ταξίδι στις μέρες που όρισαν το rock

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στους Led Zeppelin, μία από τις μεγαλύτερες μπάντες στην ιστορία του rock’n’roll, το Σάββατο 9 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club. Μία επίλεκτη παρέα που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς της εγχώριας σκηνής, με πορεία σε συγκροτήματα όπως The Bet, Travel Mind Syndrome, Sigmatropic, Phil Diamond, Whereswilder, Bangies, Brothers αποδίδει με μοναδικό τρόπο σε ένα οπτικοακουστικό show τα τραγούδια των Zeppelin.

Μετρώντας τις ημέρες που γέννησαν και διαμόρφωσαν το rock μέχρι σήμερα. Ηλεκτρισμένα heavy blues (When The Levee Breaks, Since I’ve Been Loving You, Heartbreaker, Dazed and Confuzed), θρυλικά rock’n’roll riffs (Rock’n’Roll, Living Loving Maid, Communication Breakdown), σκοτεινά folk rock anthems (Stairway To Heaven, Ramble On, Babe I’m Gonna Leave You), αξεπέραστοι αυτοσχεδιασμοί (Whole Lotta Love, I Can’t Quit You Baby).

Η μπάντα μεταφέρεται, μέσα από προβολές, στην απογείωση του zeppelin “Hindenburg.” Ακολουθεί η πορεία του ταξιδιού ενώ σταδιακά προχωράμε προς την “καταστροφή” του βάζοντας το κοινό ξανά στο κλίμα της συναυλίας και συνδέοντάς το παράλληλα με το εξώφυλλο του ντεμπούτου δίσκου της ιστορικής μπάντας των Led Zeppelin.

Συντελεστές

Στέφανος Φίλιππος Διαμαντόπουλος: φωνή, φυσαρμόνικα
Κώστας Μαδεμλής: κιθάρα
Φοίβος Ζήτης: κιθάρα, πλήκτρα
Βασίλης Νησόπουλος: μπάσο, κιθάρα, μαντολίνο
Ηλίας Αρωνίδης: τύμπανα
Γιώργος Κλαδούρης: φωτισμός-σκηνοθεσία

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.