CTRL+T: 24 Deaf Parrots

Διαφορετικοί καλλιτέχνες καταλαμβάνουν τον εκθεσιακό χώρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Τ.A.F. επεξεργαζόμενοι την ιδέα του CTRL+τ

To T.A.F. / the art foundation συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+τ με το πρότζεκτ των 24 deaf parrots που θα διαρκέσει από την Πέμπτη 8 έως τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Το πρόγραμμα CTRL+τ αποτελεί μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην υποστήριξη ανερχόμενων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να αναπτύξουν την καλλιτεχνική πρακτική τους διαμορφώνοντας ένα έργο σε εξέλιξη. Καθόλη τη διάρκεια του έτους και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διαφορετικοί καλλιτέχνες καταλαμβάνουν τον εκθεσιακό χώρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Τ.A.F. επεξεργαζόμενοι την ιδέα του CTRL+τ με απόλυτη ελευθερία όσον αφορά τη μεθοδολογία και τα εικαστικά μέσα.

Ο ηχητικός καλλιτέχνης Βασίλης Φαλάρας καταλαμβάνει την γκαλερί του T.A.F διαμορφώνοντας ένα έργο σε εξέλιξη που θα παραμείνει ανοιχτό στο κοινό για 5 ημέρες. Πρόκειται για ένα αυτοσχεδιαστικό πρότζεκτ που στηρίζεται στην καθημερινή, ψηφιακή και μη, παραμόρφωση, στη μη-συμμετρία μέσω της δημιουργίας ήχων και ηχοτοπίων που έχουν ως στόχο να περιγράψουν ένα βίωμα. Μια κατάσταση συνεχή. Το έργο προέκυψε από τα προσωπικά ταξίδια του Βασίλη Φαλάρα και την αλληλογραφία που ανέπτυξε με φωτογράφους και καλλιτέχνες σε διάφορους τόπους του κόσμου.

Συντελεστές

Συμμετέχουν:
Khatereh Ahmadi, Seray Uslu, Ιόλη Καρύκα, Ελισάβετ Πανταζάκου, Βασίλης Φαλάρας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.