«Dépôt καλοκαίρι 2017»: Έργα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες

«Dépôt καλοκαίρι 2017»: Έργα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες

Μια διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων που προβάλλει ο κάθε καλλιτέχνης ξεχωριστά

Η Dépôt Art Gallery εγκαινιάζει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου την ομαδική εικαστική έκθεση «Dépôt καλοκαίρι 2017» η οποία θα διαρκέσει έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 και συγκροτήθηκε για να παρουσιάσει διεθνώς διακεκριμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, καθώς και καλλιτέχνες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Μέσα από την παράθεση προσωπικής γραφής και τεχνοτροπίας, προτείνεται στον επισκέπτη η διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων που προβάλει ο κάθε καλλιτέχνης ξεχωριστά με το έργο του.

Frederic Bootz 2012 Αιγαίο
Frederic Bootz: «Αιγαίο»

Η Dépôt  Art Gallery συνεχίζει να εστιάζει στην προβολή της ιστορικά εικαστικής δημιουργίας, αλλά και στις νέες τάσεις και απόψεις δίνοντας βήμα σε έναν ανοιχτό διάλογο.

«Dépôt καλοκαίρι 2017» στην Dépôt Art Gallery
Costis: «Σχέση ταχύτητας κι αντικαθρεφτσμού», χρώματα αυτοκινήτου σε καμβά

Ο χώρος της Dépôt  Art Gallery είναι ένα σημείο συνάντησης, συνομιλίας, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων μεταξύ καλλιτεχνών, συλλεκτών και φίλων της Τέχνης, μία γέφυρα για το κοινό με τους καλλιτέχνες· ένα βήμα δημιουργικής έκφρασης και προβολής των έργων.

Συντελεστές

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες :

Frédéric Bootz (Fr), Νίκος Γιαβρόπουλος, Γιώργος Ζογγολόπουλος, Όπυ Ζούνη, Κωστής (Tριανταφύλλου), Kreus, Jean-Baptiste Leullier (Fr), Περικλής Λιακάκης (Αu), LosOtros, Πένυ Μαναβή, Κατερίνα Μαρούδα, Brigitte Polemis (UK), Paul Saroglou (De), Βασίλης Τάγκαλος, Tarek (Fr), Γιώργος Τσακίρης,  Philippos Vazakas (Fr)

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.