«Discosodoma» στο Ρομάντσο

Το influential queer party του Λονδίνου έρχεται στην Ελλάδα

Το επιτυχημένο, influential queer party του Λονδίνου επιστρέφει στο υπόγειο του Ρομάντσο, μετά από μια χρονιά συνεργασιών στην Αθήνα και το Λονδίνο με ομάδες και καλλιτέχνες όπως οι Cocktail d’Amore, Paramida, Amateurboyz, Tornado Wallace, Powder, Andy Blake και Man Power.

Επίσημος καλεσμένος, αυτή τη φορά, είναι ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος, Luigi Di Venere. Γνωστός στη σκηνή του Βερολίνου από τις πολλαπλές εμφανίσεις του στο Cocktail d’Amore και Buttons και τα sets που υπερβαίνουν τα καθιερωμένα όρια της house και της disco, ο Di Venere διοργανώνει τη δική του σειρά parties, Overdrive, στο χώρο του θρυλικού Schwuz. Μαζί του οι Roi Poingi, MariaPoliti και Stathis.

Discosodoma
Το Discosodoma είναι μια σειρά πρωτοποριακών gay friendly parties του Ανατολικού Λονδίνου, με κινητήριο μοχλό μια ομάδα Ελλήνων, που επιθυμούσαν τη διαφορετικότητα στη νυχτερινή ζωή της βρετανικής πρωτεύουσας. Με έμφαση πάντα στην εναλλακτική ηλεκτρονική χορευτική μουσική το Discosodoma έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Psychemagik, Red Axes, Rebolledo, Mehmet Aslan, Powder, Andy Blake Man Power, Tornado Wallace, Jennifer Cardini, Rebolledo, Justin VanDerVolgen και Gilb’R.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.