Οι Dub Pistols έρχονται στην Ελλάδα

Η μπάντα των μουσικών pistoleros επιστρέφει με νέο album σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Αθήνα

Η μπάντα των μουσικών pistoleros «Dub Pistols» επιστρέφει σε Θεσσαλονίκη στο Fix Factory of sound, στα Ιωάννινα στο Factory of sound Ioannina και στην Αθήνα με special guests τις Ρόδες United στο Fuzz Live Music Club στις 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα. Οι Dub Pistols ένα από τα γνωστά punk & ska acts, καταφθάνει στην Ελλάδα μ’ ένα καίνουργιο μουσικό χαρμάνι με νέες ηχητικές ιδέες, με saloon διάθεση, όπου κάθε βράδυ είναι διαφορετικό κι απρόβλεπτο και με νέο album με τίτλο «The Return of the Pistoleros» όπου κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί στον πιανίστα πως δε θα πυροβοληθεί. Ακούγονται σαν ένα κράμα latin συμμορίας φυλακής και τεκίλα swiggers σε spaghetti western, που γυρίζεται όμως σε rodeo.

Οι Dub Pistols το καλοκαίρι υιοθέτησαν το παρατσούκλι Pistoleros και δημιούργησαν το «The Return of the Pistoleros», που κυριαρχείται από dub, drum & bass, hip-hop, punk και ska ήχους. Ξεχωρίζει ο Neville Staple από τους The Specials που συμμετέχει ως guest vocalist στο κομμάτι Real Gangster, καθώς κι ο Earl 16, που επιστρέφει με το Roll & Come In. Το Our Life χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα που εκφράζεται μέσα από δύο dub τραγουδιστές, τους Lindy Layton και TK Lawrence, όπως και το Kill Your Sound με τη συμμετοχή του reggae τραγουδιστή Seanie Tee.

{youtube}ElgfRvoSBFM{/youtube}
Aκούστε το τραγούδι «Bad card» από τους Dub Pistols

Οι Dub Pistols, από τις γνωστές dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας, ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles There’s Gonna Be a Riot και Best Got Better. Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο «Point Blank» πραγματοποιήθηκε επίσης την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν τρία ακόμη χρόνια για να έρθει το συγκρότημα, LP «Six Million Ways To Live» από την Distinktive Records που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή. Εκτοτε έχουν ακολουθήσει τρία ακόμη album Speakers and Tweeters, Rum & Coke, Music Is My M16 και Worshipping The Dollar. Έχουν κάνει επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men, ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 19 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.