Echo Basement live

«Echo Basement live» στο six dogs - Holy Limbo

Τη συναυλιακή βραδιά ανοίγουν οι Holy Limbo

Το Σάββατο 8 Απριλίου οι Echo Basement επανέρχονται στο stage του six d.o.g.s. με σκοπό να παρασύρουν το κοινό σε ένα ατμοσφαιρικό live μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία.

Οι Echo Basement είναι μία post-indie, progressive-shoegaze μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα και συνθέτει δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε indie, psych και post-rock μουσική. Αποτελούν το επιστέγασμα μιας πορείας που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια στα υπόγεια της Αθήνας, στα μπαρ και τις μουσικές της σκηνές. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση, πήραν τα τελευταία χρόνια την τελική τους μορφή, όνομα και ύφος. Η μουσική τους είναι γεμάτη ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε από την «Fm Records» ο πρώτος τους ολοκληρωμένος δίσκος «Placid», ο οποίος είναι διαθέσιμος σε όλα τα μουσικά δισκοπωλεία και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. To «Placid» ηχογραφήθηκε στα ScaStudios με υπεύθυνο ηχοληψίας και παραγωγής τον Θοδωρή Ζευκιλή. Τα κομμάτια που το αποτελούν, ενώ συντέθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους διαμορφώνουν ένα συμπαγές αποτέλεσμα με αρκετά alternative, progressive και instrumental στοιχεία.

Holy Limbo
Τη συναυλιακή βραδιά θα ανοίξουν οι Holy Limbo. Γνώρισμα των Holy Limbo οι συμπαγείς μπασογραμμές και έντονα ρυθμικά μοτίβα, που αγκαλιάζουν αφαιρετικοί ήχοι επαναλήψιμων κιθάρων και synths, με φωνητικά που περιηγούνται κυκλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό ηχητικό πάντρεμα που καθορίζει τον indie-downtempo rock ήχο τους. Το «First Circle» EP album , δύο videoclips, οι συνεργασίες τους με φεστιβάλ και δεξιοτέχνες της μουσικής και του κινηματογράφου (Haig Yazdjian, Hasan Kuyucu), καθώς και η κυκλοφορία δύο νέων singles που αναμένεται, είναι η μέχρι τώρα πυκνή διετής σχεδόν διαδρομή τους.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.