Echo Chamber #3: Ο Ilan Manouach live με τον Γιάννη Λούκο και τον Στέφανο Συμινελάκη

Echo Chamber #3

Μια φορά το μήνα το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων δίνει λευκή κάρτα στον Ιlan Manouach

Μια φορά το μήνα το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων δίνει λευκή κάρτα στον Ιlan Manouach. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ο Ilan Manouach καλεί τον Γιάννη Λούκο και τον Στέφανο Συμινελάκη για ένα live στο ΚΕΤ.

O Ilan Manouach είναι εικαστικός. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://ilanmanouach.com/

Ο Στέφανος Συμινελάκης είναι παραγωγός και συνθέτης σύγχρονης μουσικής. Σπούδασε μουσική τεχνολογία στην SAE καθώς και αισθητική, σύνθεση και προγραμματισμό με τον Μαρίνο Κουτσομιχάλη στο Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις σχετικά με διάφορες πτυχές της σύγχρονης μουσικής και της ηχητικής τέχνης από τους, μεταξύ άλλων, Λορέντα Ράμου, Μάνο Τσαγκάρη, Jean-Luc Guionnet & Eric La Casa, Makino Takashi και Chris Watson. Στα έργα του χρησιμοποιεί κυρίως προγραμματισμό, καταγραφή και επεξεργασία σημάτων, τεχνικές ανατροφοδότησης, κασέτες, παράσιτα, θόρυβο, αλλά ενίοτε και φυσικά όργανα.

Ο Γιάννης Λούκος έχει μελετήσει ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση με τον Κώστα Βαρότση και πιάνο με την Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου. Είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Ε.M.Π. Ως συνθέτης ασχολείται με διάφορα πεδία της μουσικής από την Avant – Garde (Darmstadt International Music Festival 2014, The Fighters, for violin and viola), την κινηματογραφική μουσική, τη μουσική για video (Mechanical Principles, 2014/ Έπαινος στο 6th International Pharos Contemporary),  μουσική για θέατρο (Hommage, 2017), τις ηχητικές εγκαταστάσεις (The way earthly things are going, Documenta14, 2017), έως την techno (άλμπουμ Costes presente… GLACIAL, 2012).  Aσχολείται επίσης με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικού σχήματος Radio Opera που έχει εμφανιστεί σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Nottingham Contemporary, 2015 / Opera Talinn, Νοέμβριος 2016).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.