Empty Frame + Grey River & the Smoky Mountain στο Death Disco

Δύο μπάντες που κυκλοφόρησαν δύο από τους πιο «καυτούς» δίσκους των τελευταίων μηνών για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής

Το οργισμένο άλογο των Empty Frame συναντά τον Captain Death των Grey River & The Smoky Mountain για μία μοναδική μουσική σύμπραξη στη σκηνή του Death Disc. Δύο μπάντες που κυκλοφόρησαν δύο από τους πιο «καυτούς» δίσκους των τελευταίων μηνών συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής για μία βραδιά γεμάτη μελωδίες, επιβλητική ατμόσφαιρα και ταξιδιάρικη διάθεση.

Οι Empty Frame είναι από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το τρίτο τους full length album “Who Wants To Ride The Horse” το οποίο έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικής. Συνδυάζοντας μοναδικά τον δυναμισμό των ηλεκτρικών οργάνων (κιθάρες, μπάσο, τύμπανα) με τον λυρισμό του βιολιού, του πιάνου και του τσέλο η εξαμελής μπάντα ακροβατεί ανάμεσα σε alternative, indie, progressive και folk, εξερευνώντας, παράλληλα, και πιο heavy μονοπάτια.

Grey River
Grey River

Οι Grey River & The Smoky Mountain κινούνται ανάμεσα στην americana, το folk και την bluegrass αναμειγνύοντας συχνά στοιχεία Ιρλανδικής και Ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής. Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα, όπως το Caravan Sessions Vol.1, το Prairie & Rust Fest Vol. 3 και το 7th Music Highway Festival τον Φεβρουάριο του 2018. Τον Μάρτιο του 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο «Something’s Wrong», το οποίο περιλαμβάνει 4 κομμάτια ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο τους LP «Captain Death» από την Ikaros Records.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.