Φεστιβάλ Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου 2015

Συναυλίες, θέατρο, χορός & κινηματογραφικές προβολές

Η καλοκαιρινή ψυχαγωγία των Αθηναίων συνδυάζεται και φέτος με ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του πολιτισμικού προφίλ της πόλης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στο προαύλιο του οποίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Μουσείο, διοργανώνει από 16 έως 30 Ιουλίου Φεστιβάλ με συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου και χορού και κινηματογραφικές προβολές.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν το κοινό, με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα να ανοίγουν το Φεστιβάλ και το Νίκο Πορτοκάλογλου στη λήξη της διοργάνωσης, ενώ τα Μουσικά Σύνολα του Οργανισμού συμπράττουν με διακεκριμένους καλλιτέχνες και υπόσχονται στο κοινό ξεχωριστές μουσικές θεματικές βραδιές.

Οι λάτρεις της τέχνης του θεάτρου, του χορού, αλλά και του κινηματογράφου είναι επίσης καλεσμένοι να απολαύσουν μοναδικές παραστάσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.