Φεστιβάλ Κολωνού 2015

Βραδιές με αφιέρωμα σε μεγάλους δημιουργούς, συναυλίες & θεατρικές παραστάσεις

Μία νέα πολιτιστική διάσταση αποκτά φέτος το καλοκαίρι το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού με το Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από 14 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, ως έναν από τους βασικούς άξονες των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015».

Η πηγή πολιτισμού της 4ης δημοτικής κοινότητας υποδέχεται τους Αθηναίους για να απολαύσουν μοναδικές βραδιές με αφιέρωμα σε μεγάλους δημιουργούς, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, κινηματογραφικές προβολές και Θέατρο Σκιών.

Στη σκηνή του θεάτρου θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Βασίλης Λέκκας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Αναστασία Ζαννή, Μιχάλης Δημητριάδης, Σαββέρια Μαργιολά και Θάνος Τζάνης, που θα συμμετέχουν στο αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο, καθώς και οι Ορφέας Περίδης, Τάκης Σούκας, Λένα Αλκαίου και ο Κώστας Βουτσάς.

Τα Μουσικά Σύνολα του Οργανισμού, άρρηκτα συνδεδεμένα με την ψυχαγωγία των πολιτών, αποτελούν μία δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ. Συνεργάζονται με καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, το σολίστ Δημήτρη Μαρίνο, την ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου, τους σαξοφωνίστες Δημήτρη Τσάκα και Δημήτρη Βασιλάκη, τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου, τον πιανίστα Γιώργο Δούση και το ντράμερ, τρομπετίστα και συνθέτη Ralph Peterson, και παρουσιάζουν μοναδικές μουσικές παραστάσεις, που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.