The Filmink Project

Μία έκθεση όπου η γραφιστική και η εικονογράφηση ενώνονται με τον κινηματογράφο

Το metamatic:taf εγκαινιάζει το Filmink Project σε διοργάνωση του ΙΝΚ Project.Exhibition τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Το Ink Project.Exhibition παρουσιάζει την τέταρτη σε σειρά έκθεση αφίσας τον Μάιο στο χώρο του metamatic:taf. Αυτή τη φορά η γραφιστική και η εικονογράφηση ενώνονται με τον κινηματογράφο. Εικοσιτέσσερα ελληνικά δημιουργικά γραφεία και freelancers σχεδιάζουν τις δικές τους αφίσες, ο καθένας εμπνευσμένος από την αγαπημένη του ταινία. Οι bartenders του metamatic:taf εμπνέονται και αυτοί με τη σειρά τους και δημιουργούν εικοσιτέσσερα καινούρια cocktails με τα ονόματα των ταινιών. Κάθε αφίσα και μια ταινία, κάθε ταινία και ένα cocktail με ίδιο όνομα και χαρακτήρα.

Στο event οι Silk Bastards σε συνεργασία με τον ΑΚΤΟ τυπώνουν με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας δωρεάν t-shirts με σχέδια που δημιουργούνται ειδικά για το Filmink Project. Ακόμα, το myfashionfruit και το Luv n’ Roll | One Love μεταφέρουν τις δημιουργίες τους σε δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του metamatic:taf για να τις δείτε από κοντά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.