Flea Market

Vintage ρούχα, βιβλία, βινύλια & θεματικές ξεναγήσεις

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης διοργανώνει το Σάββατο 16 Μαΐου και την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, από τις 11.30 ως τις 21.00, το καθιερωμένο πλέον Flea Market του. Πρόκειται για μια ανοιχτή γιορτή με ευκαιρίες για δώρα, αγορά από δεύτερο χέρι με vintage ρούχα, αντικείμενα, αντίκες, βιβλία, έργα τέχνης, βινύλια, αφίσες.

Παράλληλα διοργανώνονται θεματικές ξεναγήσεις για ενήλικες και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Πρόγραμμα ξεναγήσεων & εργαστηρίων
Σάββατο 16 Μαΐου, 12:00-14:00
Για ενήλικες
“Τεχνο-λογία υλικών”-Θεματική ξενάγηση και εικαστικό εργαστήριο για ενήλικο κοινό με θέμα τους μηχανισμούς των σύγχρονων κοινωνιών και τον διάλογο της ιδέας με το υλικό στο σύγχρονο έργο τέχνης. Η δράση πραγματοποιείται από το Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγικών Προγραμμάτων σε συνεργασία με τον εικαστικό Χρήστο Κούντουρα.

Κυριακή 17 Μαΐου 2015, 11:30-14:30
Για παιδιά & ενήλικες
«Μουσείο εν κινήσει» – Για μια μέρα οι μικροί και οι μεγάλοι μας φίλοι καλούνται να φανταστούν και να δημιουργήσουν το ιδανικό τους μουσείο. Η δράση πραγματοποιείται από το Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγικών Προγραμμάτων σε συνεργασία με τον media artist Μπάμπη Αλεξιάδη.

12:00-14:00
Για ενήλικες
“Καμβάς: Ένα παράθυρο στο ελληνικό τοπίο των αρχών του 20ου αι.”– Θεματική ξενάγηση και εικαστικό εργαστήριο εστιασμένα στη ματιά των πρωτοπόρων Ελλήνων ζωγράφων των αρχών του 20ού αιώνα. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγικών Προγραμμάτων σε συνεργασία με τον εικαστικό Χρήστο Κούντουρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.