Fly me to the Moon 4

To Αεροδρόμιο της Αθήνας γίνεται φορέας πολιτιστικών εμπειριών για ακόμα μία χρονιά

Το αεροδρόμιο της Αθήνας «ταξιδεύει» επιβάτες και επισκέπτες… στο φεγγάρι για τέταρτη συνεχή χρονιά! Το πολιτιστικό πρόγραμμα Fly me to the Moon, επιστρέφει  με νέο κύκλο συναυλιών, παραστάσεων και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του κοινού. Οι αποσκευές γεμίζουν μουσικές, χρώματα, παιχνίδια και η παραμονή γίνεται προσμονή για το επόμενο ραντεβού στο αεροδρόμιο.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Εθνική Λυρική Σκηνή, οι Encardia, διαδραστικά events καθώς και μία εμφάνιση-έκπληξη, συνθέτουν το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα  που έρχεται για να απογειώσει τη διάθεση των επιβατών και επισκεπτών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Το Fly me to the Moon, αποτελεί συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού ελculture. Περιλαμβάνει 3 βασικές ενότητες: το γνωστό Μουσικοδρόμιο με τις αγαπημένες μουσικές Παρασκευές, το Perform in Art, όπου νέοι καλλιτέχνες εμπνέονται από το χώρο του αεροδρομίου, αυτοσχεδιάζουν και προσκαλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη μουσική, εικαστική ή ακόμη και χορευτική εμπειρία. H τρίτη ενότητα, το Let Me Play, αποτελεί το πιο διαδραστικό τμήμα του προγράμματος και καλεί το κοινό να πάρει μέρος σε επιδαπέδια παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, το οποίο και ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό!

Στο Fly me to the Moon 4, έχει προστεθεί η καινούρια ενότητα με τίτλο Among the Stars, η οποία  φιλοξενεί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και τους φέρνει κοντά στο κοινό του αεροδρομίου. H Ευανθία Ρεμπούτσικα καθώς και μία εμφάνιση-έκπληξη, έρχονται για να μας «ταξιδέψουν» με τις μελωδίες τους και να μας «παρασύρουν» με αγαπημένα ακούσματα σε μουσικούς αεροδιαδρόμους!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Fly me to the Moon 4 περιλαμβάνει:
– 19 Ιουλίου 2016: Among the Stars – Ευανθία Ρεμπούτσικα
– 30 Σεπτεμβρίου 2016: Let me Play – Επιδαπέδιο Σκάκι
– 13 Οκτωβρίου 2016: Among the Stars – Surprise Music Event
– 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016: Perform in Art – Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
– 14 Φεβρουαρίου 2017: Perform in Art – Dance Performance
– 17 Μαρτίου 2017: Mουσικοδρόμιο – Encardia
– 19 Μαΐου 2017: Μουσικοδρόμιο – Εθνική Λυρική Σκηνή

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.