Fly me to the Moon – Let me Play: “Chess” Floor Games

Έτοιμοι για checkmate … στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Βασιλιάς, αξιωματικός και πύργος … «αναχωρούν» από το αεροδρόμιο της Αθήνας με «προορισμό»… το ρουά-ματ! Σημασία δεν έχει ποιος κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά ποιος κάνει την τελευταία!

Tην Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, 12:00-18:00, μια σκακιέρα μεγάλων διαστάσεων ξεδιπλώνεται στο χώρο ελεύθερης πρόσβασης του Εμπορικού Κέντρου του αεροδρομίου, στο επίπεδο των αναχωρήσεων. Στρατηγική και λογική παίρνουν θέση στο παιχνίδι της παραμονής και μετατρέπουν το check-in σε checkmate! Η Άννα-Μαρία Μπότσαρη, προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και κάτοχος ρεκόρ Γκίνες, θα είναι μαζί μας για να μυήσει ερασιτέχνες και έμπειρους στα σκακιστικά μυστικά.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
στο Αεροδρόμιο της Αθήνας:

Το “Let me Play” αποτελεί τη διαδραστική ενότητα του “Fly me to the Moon” που έρχεται να εκπλήξει ευχάριστα τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου μεταμορφώνοντας τον εσωτερικό του χώρο σε μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας με επιδαπέδια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους! To “Fly me to the Moon” είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.