GameAthlon 2015

Ένα τριήμερο για τους φίλους του gaming με τουρνουά, διαγωνισμούς & παρουσιάσεις

Το Hellenic American College (HAEC) και το CowboyTV διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, λόγω του δημοψηφίσματος (αντί 3, 4 και 5 Ιουλίου), στην Αθήνα, το GameAthlon.

Και φέτος, τους χώρους του Hellenic American College θα κατακλύσουν φίλοι του gaming, περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, για να γιορτάσουν την αγαπημένη τους ασχολία σε τουρνουά, κονσόλες και PC, να διαγωνιστούν, να γνωρίσουν νέους τίτλους κ.ά.

Ακολουθεί ένα δείγμα των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο:

Τουρνουά League of Legends 5v5 και 1v1, Hearthstone με πόντους για το τουρνουά της Blizzcon 2015, Starcraft II, Mortal Kombat X, Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter, FIFA15, NBA2K15, Call of Duty, Counter Strike κ.ά.

Τουρνουά σε board και card games όπως Magic the Gathering, Netrunner, Lord of the Rings, Conquest, Game of Thrones, Munchkin, Star Wars Miniatures σε συνεργασία με τα Fantasy Shop.

Διαγωνισμός και φωτογραφίσεις cosplay.

Παρουσιάσεις νέων τίτλων με αποκλειστικό νέο υλικό από το IGN Greece και το IGN First.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και σε συνεργασία με το Hellenic American College πραγματοποιούνται επίσης εκπαιδευτικά panel, με θέμα μεταξύ άλλων τη δημιουργία videogames και τον προγραμματισμό με προσκεκλημένους πολλούς game developers.

Πρωτοπόροι από τον χώρο της τεχνολογίας όπως η Samsung, η Dell/Alienware και η Microsoft, παρουσιάζουν τις δικές τους εκθέσεις και νέα προϊόντα, ενώ στα συστήματά τους θα διεξαχθούν τα  τουρνουά και οι διαγωνισμοί.

Το YouTour, η μεγάλη «περιοδεία» από Youtubers όλων των επιπέδων που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, επιστρέφει με νέους και παλιούς καλεσμένους. Αγαπημένοι Έλληνες Youtubers, που ασχολούνται με τα βίντεο ως χόμπι ή επαγγελματικά, θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το κοινό.

Εκπλήξεις, δώρα αλλά και καταστήματα για τα ψώνια σε gaming, movies, anime και TV series περιμένουν το κοινό που θα επισκεφθεί την εκδήλωση και θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.