George Gaudy & Andy Watts Live

Πρώτη φορά live η νέα μουσική δουλειά του Gaudy

Την Πέμπτη 23 Απριλίου στο Ρομάντσο ο George Gaudy παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο του single ζωντανά και συναντά τον Andy Watts των Tindersticks, ο οποίος τον συνοδεύει με ένα σπέσιαλ ακουστικό σετ.

George Gaudy
Ο George Gaudy κέρδισε βραβεία για τη μουσική του πριν το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο – το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό single, το 2012 έγραψε και παρήγαγε το LP Millionaire (archangel music) και το 2014 έγραψε το EP “Will you”. Έγινε γνωστός για την ιδιοσυγκρασιακή του τραγουδοποιϊα, που συνδυάζει φαινομενικά ασύμβατες επιρροές και για τη χαρακτηριστική φωνή του.

Στο Ρομάντσο θα παρουσιάσει την καινούρια του δουλειά – μαζί με μια αναθεώρηση της προηγούμενης και θα βρεθεί στη σκηνή με τον Βασίλη Γιασλακιώτη (τύμπανα), Άγγελο Κράλλη (κιθάρα).

Andy Watts
O Andy Watts είναι βετεράνος της διεθνούς σκηνής, έχοντας συνεργαστεί και περιοδεύσει με αμέτρητες μπάντες – Tindersticks, Beck, John Butler Trio, U2, Green Day, John Bramwell (I am Kloot) και Ben Ottewell (Gomez). Έχει ηχογραφήσει τύμπανα και φωνητικά για τους πλατινένιους The Seahorses (σχηματίστηκαν από τον κιθαρίστα των Stone Roses, John Squire), σε παραγωγή του Tony Visconti (Bowie, T-Rex).

Ως τραγουδοποιός, παράγει έναν σαγηνευτικό vintage ήχο – συνοδευόμενο από μια δυναμική φωνή. Το υλικό του έχει λυρισμό και συχνά κρουστό χαρακτήρα στην κιθάρα, μέσω περίπλοκου picking. Εξερευνά τη μεταβατική φύση της ζωής, με τρόπο αρμονικά διαστρωματωμένο αλλά ρετρό παρουσιάζει και εκφράζει τη μελαγχολίας της ζωής στη Βόρεια Αγγλία.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.