Έκθεση με σχεδιαστές από το ευρύ φάσμα της δημιουργίας και των ποικιλιών του Ελληνικού design

Το περιοδικό gr design με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την έναρξη της έκδοσής του, διοργανώνει έκθεση «πεπραγμένων» στο Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο της Οδού Πειραιώς.

Την επέτειο των δύο χρόνων γιορτάζουν με τη συμμετοχή τους σχεδιαστές από το ευρύ φάσμα της δημιουργίας και των ποικιλιών του Ελληνικού design.

Το περιοδικό gr design αναφέρεται στα δύο χρόνια δράσεων του, ο Μιχάλης Κατζουράκης συμμετέχει με έργα του για εξώφυλλα του περιοδικού, η Μαριγώ Κάσση συμμετέχει με έργα από τη συλλογή της “Κάπου εδώ υπάρχει έαν κορίτσι”, ο Δημήτρης Αρβανίτης παρουσιάζει τις αφίσες του που έγιναν μέρος της συλλογής του Παρισινού Musée des Arts Décoratifs, η ομάδα We design παρουσιάζει εργασίες της συλλογής greecerevisited, τα Χαρτιά Περράκη μας υποδέχονται στην «Αποθήκη χάρτου», η Ένωση Γραφιστών συμμετέχει με επιλογές έργων της δράσης της, ο Γιάννης Κουρούδης επιλέγει αφίσες του για τη Λυρική, ο Παναγιώτης Χαρατζόπουλος αποκαλύπτει «εμπειρίες Τυπογραφίας» και συμμετέχει μαζί με τον Βασίλη Γεωργίου και τον Γιάννη Καρλόπουλο στο «Στέλλα πρότζεκτ» και την Ελληνική καλλιγραφία.

Ακόμα παρουσιάζονται οι νέες εκδόσεις του «gramma», το βιβλίο του Δημήτρη Αρβανίτη «Στιγμιαίο Ντιζάιν», του Πάνου Κωνσταντόπουλου «Infographics» και «graphic design» και του Κώστα Θεοχάρη «Αθήνα, η ζωή στους δρόμους».

Η έκθεση κλείνει με τα έργα των νέων σχεδιαστών που προκρίθηκαν στην ετήσια διοργάνωση του περιοδικού με σκοπό την προβολή της «φρέσκιας δημιουργίας».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

3 €
- 6 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.