Μια κοφτερή και σκοτεινή εξερεύνηση της υπαρξιακής επιθυμίας μας να κερδίζουμε

Το Gym Party είναι μια κοφτερή και ελαφρώς σκοτεινή εξερεύνηση της υπαρξιακής επιθυμίας μας να κερδίζουμε. Τρεις θαρραλέοι διαγωνιζόμενοι παίρνουν μέρος σε μία σειρά αγώνων που είναι από ξεκαρδιστικά χαζοί και αστείοι μέχρι άβολοι, αυθαίρετοι και πολύ σκληροί. Οι διαγωνιζόμενοι είναι αμείλικτοι μπροστά στη δέσμευση τους να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να συμμετέχουν στους αγώνες. Την ίδια στιγμή ανυπομονούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους και την προσωπική τους οπτική και στο ενδιάμεσο να χορέψουν περίεργα μπροστά στο κοινό με σκοπό να το ικανοποιήσουν και να επηρεάσουν τη ροή της παράστασης.

Σιγά σιγά, οι διαγωνιζόμενοι βομβαρδίζουν το κοινό με αστείες, αδιάκριτες προσωπικές ερωτήσεις για τις δικές τους επιθυμίες να κερδίσουν, πώς αυτές σχετίζονται με το περιβάλλον τους, στρέφοντας όλα τα φώτα στο κοινό χωρίς να του δίνουν την ευκαιρία να απαντήσει. Καθώς το κοινό γίνεται όλο και πιο υπεύθυνο για το ποιος θα είναι ο νικητής, οι τιμωρίες για τους χαμένους γίνονται συναισθηματικά και σωματικά βίαιες.

Διασκεδαστικό, τρυφερό και αναρχικό, το Gym Party αγγίζει όλους όσους δυσανασχετούν με την υπάρχουσα κατάσταση στον κόσμο και με το πώς φερόμαστε ο ένας στον άλλον – και μετά ξεχνιούνται από το tweet κάποιας διασημότητας.

Made in China

Οι Made in China δημιουργούν παραστάσεις που τοποθετούνται στη συμβολή της δραματουργίας και του live art, για το κοινό που προτιμά ένα από τα δύο ή και κανένα. Θέτουν ως στόχο τους να ξεβολέψουν, να προκαλέσουν και να ψυχαγωγήσουν το κοινό σε ίσες δόσεις. Οι δουλειές των Made in China μέχρι τώρα, έχουν υπάρξει παιχνιδιάρικες, υπερβολικές, εύθραυστες και αποδομητικές.

Ασχολούνται με σπουδαίες ιστορίες και τις διακόπτουν με συμβάντα όπως διαγωνισμοί κατάποσης μπύρας, κακό χορό, διαλείμματα για προπόνηση, λέγοντας απροκάλυπτα ψέματα. Το κάθε σόου έχει τους δικούς του κανόνες. Και η κάθε παράσταση θέτει δύσκολα ερωτήματα στο κοινό διασκεδάζοντάς το την ίδια στιγμή.

Η performance πραγματοποιείται στο πλαίσο του φεστιβάλ americana.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.