H Carmen σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, όπου κλασική και flamenco μουσική συνυπάρχουν αρμονικά κι εναλλάσσονται ζωντανά επί σκηνής

H όπερα Carmen του Georges Bizet αναβιώνει ξανά σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακgίου σε συνεργασία με τη 30μελή επαγγελματική χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη, την Κυριακή στις 13  Μαΐου 2018, στις 20.00 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, όπου κλασική και flamenco μουσική συνυπάρχουν αρμονικά κι εναλλάσσονται ζωντανά επί σκηνής. Η θρυλική όπερα του Γάλλου συνθέτη Georges Bizet διηγείται την ιστορία της καταστροφής του δεκανέα Don José, ο οποίος σαγηνεύεται από την τη φλογερή τσιγγάνα Carmen, εγκαταλείπει τον παιδικό του έρωτα και τα στρατιωτικά του καθήκοντα -κι όταν παρόλα αυτά- χάνει τον έρωτα της Carmen από τον φημισμένο ταυρομάχο Escamillo, κατά την διάρκεια μιας κρίσης ζηλοτυπίας την σκοτώνει.

Μια παράσταση – σύμπραξη από την Danza Flamenca Grupo και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο θέατρο Badminton το 2013, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές!

Συντελεστές

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος

Με την Φιλαρμονική Λουτρακίου συμπράττει η mezzo soprano Ινές Ζήκου ερμηνεύοντας τις άριες Sequedille, Habanera και Chanson Boheme και η σοπράνο Λένα Γιαννίρη στην εξαιρετική άρια της Μικαέλα.

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

CARMEN: Ρούλα Βασιλάκη
DON JOSE: Βασίλης Σκεπετάρης 
ESCAMILLO: Βαλάντης Χάνος 
MICAELA: Κατερίνα Κοζαδίνου 
FRASQUITA: Αλεξάνδρα Δελχά 
MERCEDES: Κορίνα Παρασκευοπούλου 
ZUNIGA: Κυριάκος Κοιλιομενιάτης 
και 30 ακόμη χορευτές!

Κιθάρα/Τραγούδι Flamenco: Alejandro Gomez Gutierrez 
Cajon: Pedro Fabian 
Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Βασίλης Σκεπετάρης 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.