H Lara Fabian έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα στα πλαίσια του Camouflage World Tour 2018

Η Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο ΤAEKWO DO στο Παλαιό Φάληρο.

Lara Fabian

Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης μουσικής πορείας στις μεγάλες σκηνές του κόσμου, 12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πολυάριθμους θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, η Lara Fabian , έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση με το  13ο album της, “Camouflage”,  δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους.

Lara Fabian

Με την ευκαιρία του νέου της άλμπουμ, η σπουδαία ερμηνεύτρια ξεκινά το Camouflage World Tour 2018, μια περιοδεία που θα περιέχει μια πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία και την εκρηκτική Lara να ερμηνεύει επί σκηνής τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά άλλα και τραγούδια «σταθμούς» της πολυετούς καριέρας της, που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και θα απολαύσουμε μαζί της.

Η ίδια δηλώνει: «Θα είναι ένα show όπου θα χορέψουμε, θα κλάψουμε, θα πάρουμε και θα δώσουμε αγάπη και θα γίνουμε ένα για όσο διαρκεί…».

Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Μια αισθαντική φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή  που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Lara Fabian

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα αυτή η ξεχωριστή όσο και ενδιαφέρουσα ερμηνεύτρια συνδυάζει την φωνή με την άψογη σκηνική παρουσία, την συγκινητική ερμηνεία με την θεατρικότητα και την ικανότητά   να τραγουδά σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 80 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

5 Απαντήσεις

  1. Η Λάρα Φαμπιάν είναι συγκλονιστική! Συγκινεί απίστευτα με την ερμηνεία της! Την λατρεύω και θα ήθελα πάρα πολύ να την δω live.θα ήταν το όνειρο μου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.