Οι 30 Seconds to Mars στην Ελλάδα

H rock μπάντα επιστρέφει για μία εμφάνιση στην Αθήνα

Tην Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds to Mars αποδεικνύουν στη σκηνή του TerraVibe Park τι εστί stadium rock και γιατί το συγκρότημα των Jared Leto (κιθάρα- φωνή), Shannon Leto (drums) και Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ο σπουδαιότερος πρεσβευτής του είδους.

Από το 1998 όταν και δημιουργήθηκαν οι Τhirty Seconds to Mars από τα αδέρφια Leto βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μουσικής βιομηχανίας λόγω της χαρισματικής persona του τραγουδιστή Jared,  ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα των music fans. Ο ντόρος γύρω από το όνομα της μπάντας κορυφώθηκε το 2002 όταν και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με το λιτό και αντιπροσωπευτικό τίτλο «30 Seconds to Mars». To «The edge of the Earth» ήταν το πρώτο hit του συγκροτήματος, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Tomo Milicevic προσχώρησε στο συγκρότημα με τους Thirty Seconds to Mars να βρίσκουν ένα σταθερό line-up, που διατηρούν μέχρι σήμερα.

Ύστερα από μια σειρά περιοδειών ήρθε το πολύ-πλατινένιο «Α Beautiful Lie» για να παγιώσει τους 30 Seconds to Mars σαν το πιο καυτό ροκ συγκρότημα της εποχής. Το «Attack» & το «The Kill» απογείωσαν τη δημοτικότητα τους, ώσπου κυκλοφόρησε ο τρίτος επίσημος δίσκος τους με τίτλο «This is War» για να μεγαλώσει τη συλλογή μουσικών βραβείων του group.

Oι συνθετικές γραμμές της electronica εναλλάσσονται με τα rock riffs όσο οι progressive πινελιές χρωματίζουν τους στίχους των τραγουδιών. Ο τελευταίος δίσκος τους  «Love, Lust, Faith and Dreams» αγαπήθηκε εξίσου από τους fans τους. So, Brace yourselves γιατί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe θα χρειαστούν μόνο 30 δεύτερα για να ταξιδέψουμε μέχρι τον Άρη.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

33 €
- 60 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.