Οι Active Member σε τελευταία περιοδεία

23 μουσικά χρόνια ολοκληρώνονται μέσα από δύο μεγάλες συναυλίες

Το Σάββατο 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, οι Active Member θα κάνουν 2 στάσεις στην κάρπιμη και τελευταία τους περιοδεία.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις και η λίστα δεν έχει τέλος για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με αστείρευτη αγάπη και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο, με λέξεις και λούπες που πλέον χτυπούν συγχρόνως με τις καρδιές όσων τις άκουσαν και ταξίδεψαν μαζί τους.

Active Member σχεδόν 23 χρόνια από το ξεκίνημά τους, δεν έχασαν από τα μάτια το όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα, παρά τα λόγια. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη και χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, μέσα στην άνοιξη οι Active Member ανακοίνωσαν με μεγάλη συγκίνηση το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας. Άλλωστε, η δημιουργικότητα ποτέ δεν έλειψε στη γωνιά του lowbap κόσμου τους.

Ήδη ξεκινήσαν μια σειρά συναυλιών περνώντας από όσο περισσότερα μέρη με φίλους είναι δυνατόν, αποχαιρετώντας και τραγουδώντας δυνατά τα τραγούδια τους και φτιάχνοντας όπως πάντα την πιο μεγάλη αγκαλιά.

Το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς κλείνει ουσιαστικά μια πορεία τόσων χρόνων στην ελληνική δισκογραφία και στην μουσική γενικότερα.

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), εμπνευστής του low bap κι ο πρώτος που δισκογραφικά ρίσκαρε να φτιάξει πριν από δυο δεκαετίες hip hop με ελληνικό στίχο, ακούραστος εργάτης της μουσικής και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) η πρώτη γυναίκα που ράπαρε στα ελληνικά και καταπιάστηκε με τις λέξεις και τις ρίμες, έχουν να διηγηθούν το τέλος επί σκηνής.
Κι εκεί κρύβεται όλη η μαγεία…

Το Σάββατο, λοιπόν, 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.