Οι “His Majesty the King of Spain” στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Pop αισθητική και πολυφωνία ακουσμάτων & μουσικών ειδών

Οι “His Majesty the King of Spain” προσκαλούν τους επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στο «βασίλειο» της μουσικής τους, όπου η πολυφωνία ακουσμάτων και μουσικών ειδών δένει ιδανικά κάτω από μια ομπρέλα γνήσιας pop αισθητικής.

“His Majesty the King of Spain”

Οι His Majesty the King of Spain είναι μια τετραμελής μπάντα που «ζει και βασιλεύει» στην Αθήνα… Ο ήχος τους συνδυάζει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία, από εσωστρεφή blues μέχρι δροσερά surf και americana, διατηρώντας πάντα ένα σκληρό pop πυρήνα. Το 2012 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Hyena” από την Ιnner Ear κι αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τη νέα τους δουλειά. Αν και κάνουν πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις, κατά καιρούς έχουν ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως ο Jonathan Richman, o Nick Waterhouse, o Marc Almond, o Tim Booth και οι Radio Dept.

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.