Οι Καναδοί AUN για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το duo από τον Καναδά συστήνεται στους Έλληνες μέσα από μία ψυχεδελική εμπειρία

Οι AUN δημιουργήθηκαν στο Μόντρεαλ του Καναδά, το 2007 από τον Martin Dumais και την Julie Leblanc. Από τη δημιουργία του ως σήμερα, το καναδικό ντουέτο συγκεντρώνει στον σύνθετο, πολυσυλλεκτικό του ήχο ένα τεράστιο πλήθος επιρροών, αντανακλώντας το σύγχρονο ambient/drone ιδίωμα στο σύνολό του. Από τις εμμονικές synth drone αναπτύξεις ως τις αιθέριες κιθαριστικές αντηχήσεις, οι AUN παντρεύουν τους νοσταλγικούς ήχους των vintage synths και retro κρουστών με στρώματα επεξεργασμένων φωνητικών κι εγχόρδων, ανακαλύπτοντας στην τομή του proto-ambient αναχρονισμού και της σύγχρονης glitch/drone ηλεκτρονικής μουσικής μια νέα μουσική γλώσσα: έναν σύγχρονο Kosmische ήχο.

Με πάνω από 15 full lengths, EP’s και split κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, οι AUN έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα labels του σύγχρονου ambient/avant-garde/experimental ηλεκτρονικού ήχου και έχουν κάνει πάνω από 150 εμφανίσεις παγκοσμίως, με συμμετοχές σε εμβληματικά φεστιβάλ του ήχου (Mutek, FIMAV, Roadburn, Phobos, Heart of Noise και πολλά άλλα), αποδεικνύοντας πλάι στα αδελφά τους σχήματα Nadja και thisquietarmy την αξιοζήλευτη παραγωγικότητα της καναδικής πειραματικής σκηνής.

Στις 3 Μαΐου, το ντουέτο των AUN θα βρεθεί στη σκηνή του Death Disco για μια μοναδική παρουσίαση του επιβλητικού τους ήχου. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dead Gum και Ghone από την Αθήνα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.