Η Μουσική κατά της Βίας

Συναυλία αλληλεγγύης σε γυναίκες θύματα βίας

Το «Καταφύγιο Γυναίκας» σας προσκαλεί όλους σε μία εκρηκτική μουσική βραδιά, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21:00, στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Τις φωνές τους θα ενώσουν αφιλοκερδώς, στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε γυναίκες θύματα βίας, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη, ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies, οι Χαΐνηδες και ως παρουσιαστής, ο Γιάννης Σερβετάς. Η προσέλευσή σας θα αποτελέσει σημαντική πηγή υποστήριξης για τη συνέχιση του έργου και ταυτόχρονα θα δώσει τη δύναμη σε γυναίκες, που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή βίας, να σπάσουν τη σιωπή.

Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε τις φωνές μας αλλά και τις καρδιές μας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υψώνοντας ένα τείχος ενάντια στη βία. Η κακοποίηση των γυναικών είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, γι’ αυτό συνολικά αλλά και ο καθένας ξεχωριστά οφείλει να δράσει με ένα δυνατό παρών.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο «Καταφύγιο Γυναίκας».

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.