Η Selah Sue για πρώτη φορά στην Αθήνα

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του album της με τίτλο “Reason”

Η Selah Sue, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με το πρώτο της album, “Selah Sue”, το οποίο έχει πλέον ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, καθώς και με τα hit singles “Ragamuffin”, “Crazy Vibes”, “This World”, “Zanna” και “Alone”.

Συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικά μουσικά ρεύματα, από τη soul μέχρι τη dub reggae, χτίζοντας ένα προσωπικό ύφος σύμφωνα με τις επιρροές της – Erykah Badu, MIA, Lauryn Hill, Meshell Ndegeocello, Ben Harper. Πριν αρχίσει τις δικές της περιοδείες εμφανίστηκε δίπλα σε ονόματα όπως ο Prince, o Moby, οι Simply Red, o Jamie Lidell, o Keziah Jones, o Sebastien Tellier, o Cee-Lo.

Τον Μάρτιο του 2011, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album, με τίτλο το όνομά της, γνωρίζοντας επιτυχία κυρίως στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Την επόμενη χρονιά έγινε γνωστή και στις ΗΠΑ, όπου το album της είχε περισσότερα από 400.000 downloads μέσα σε μία εβδομάδα, οδηγώντας το Rolling Stone να την ονομάσει ως ένα από τα νέα πρόσωπα του 2012.

Στις 30 Μαρτίου του 2015, τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της, κυκλοφόρησε το δεύτερο album της, “Reason”. Αυτή τη φορά, η Selah Sue προσθέτει νέα στοιχεία στα τραγούδια της. Electro-soul, trip hop, ακόμα και house beats εμπλουτίζουν τον ήχο της, σε μια σειρά κομματιών που ηχογραφήθηκαν σε διάφορα studio σε ολόκληρο τον κόσμο (Βέλγιο, Λονδίνο, Jamaica, Los Angeles).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

22 €
- 26 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.