Μια έκθεση αεροφωτογραφίας του Alp Alper

Το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα διοργανώνει έκθεση αεροφωτογραφίας του Alp Αlper με τίτλο «H Toυρκία από τα 1.000 πόδια» στο Βιβλιοπωλείο Ιανός, από τις 6 έως τις 16 Μαΐου. Τα εγκαίνια την έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 5 Μαΐου στις 20:30.

H αγάπη του Alp Alper για τη φωτογραφία ξεκίνησε από τα νεανικά του χρόνια και αναζωπυρώθηκε κατά την επαγγελματική σταδιοδρομία του, όταν το 1992 άρχισε να εργάζεται ως επιμελητής πτήσεων των Τουρκικών Αερογραμμών. Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία το 1999, ο Alper συστήνει τον εαυτό του μέσα από το έργο του «Η Τουρκία από τα 1.000 πόδια».  Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκθέσεων φωτογραφίας σε Αθήνα, Βαρσοβία, Κέιπ Τάουν, Λονδίνο, Σάο Πάολο, Πεκίνο, Ντούισμπουργκ, Τουλούζη, στην κοινότητα Aussillon στην Νότια Γαλλία και στο Παρίσι. Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά όπως το Gezi-Traveller, Gurme και Ulusy Travelers, ενώ από το 1999 στις συνεργασίες του συμπεριλαμβάνονται και τα ελληνικά περιοδικά Cosmos Travel και National Geographic. Έχει εκδώσει τρία βιβλία: Η Τουρκία από το 1.000 πόδια, Dreamscape Τουρκία και η Κωνσταντινούπολη στις 4 εποχές.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.