If The Kids Are United – Immigraniada Festival στο Gagarin 205

The kids are united

Βέβηλος, Panx Romana και άλλοι καλλιτέχνες ενώνονται στη σκηνή του Gagarin

«Μουσικές του δρόμου συνασπίζονται σε μια συναυλία αλληλεγγύης, για να μην φτάσουμε ποτέ να πούμε ότι μεγαλώσαμε, και ακόμα δεν μάθαμε πόσα βατ είναι η ισχύς εν τη ενώσει, και αν η αυτοοργάνωση και η ενότητα μπορούν να γιάνουν πληγές.

If the Kids are United… για να μπορούν η τέχνη και οι μουσικοί, σαν ηλιαχτίδες να εμπνεύσουν, να μεταφέρουν ανθρώπινη ζεστασιά σε κάποια σημεία γύρω μας, που το σκοτάδι είναι πιο πυκνό και οι λύσεις δύσκολες. Γι’ αυτό θωρακιζόμαστε και βάζουμε πανοπλίες μπροστά σ’ αυτή την καρβουνίλα που μας περιβάλει, με το να επιλέγουμε να δημιουργούμε, και να έχουμε την αλληλεγγύη όπλο μας και αρετή που μας συσπειρώνει για τις δικές μας καινούργιες γέννες.

Στο χώρο θα έχουμε ανταπόκριση με ρεπορτάζ ενός 13χρονου από την Γούτα της Συρίας, που επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να ακουστεί η φωνή των παιδιών του πολέμου, πράγμα που εμείς επιλέξαμε να κάνουμε μέσω αυτής της συναυλίας. Είναι η σκληρή αλήθεια της αδελφοφαγίας ενός ολόκληρου λαού, μέσα από τα μάτια μιας παρέας παιδιών, με μόνα εργαλεία την κάμερα ενός έξυπνου τηλεφώνου και το πάθος τους για ειρήνη και ελευθερία».

Συντελεστές

Τραγουδούν οι:
Βέβηλος + dj Magnum
Panx Romana
Σκηνοθέτης (FF.C) feat. Ρήγας
Άλλος Κόσμος
Καραβάνι
Nικόλας
(Razastarr)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.