Ιφιγένεια Άτκινσον Live

Mία up beat παράσταση με κομμάτια από ξένο & ελληνικό ρεπερτόριο

H Ιφιγένεια Άτκινσον παρουσιάζει μια up beat παράσταση σε stages & bars της Αθήνας και εκτός έδρας. Μαζί με τους 3 μουσικούς της (κιθάρα | μπάσο | drums) γκρουβάρουν άλλοτε ηλεκτρικά, άλλοτε ρυθμικά και ατμοσφαιρικά, επιλέγοντας γνωστές επιτυχίες από το ξένο ρεπερτόριο ενώ δεν διστάζουν να διασκευάσουν με pop soul διάθεση ελληνικά τραγούδια από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, χρωματίζοντας απρόσμενα τη βραδιά με tempo, κέφι και συναίσθημα.

{youtube}S8rNA5D3K0w{/youtube}
Ακούστε το “Hometown Glory” από την Ιφιγένεια Άτκινσον

Την Ιφιγένεια την γνωρίσαμε δίπλα Χρήστο Δάντη στην Αρχιτεκτονική και αργότερα στο The Voice 2014 όπου ήταν μία από τις finalis του παιχνιδιού. Έχει συμμετάσχει σε περιοδείες του Γιώργου Σαμπάνη, front woman των Film και ως συνδημιουργός και ερμηνεύτρια του Mad Walk Theme song με τον dj Mark.F.Angelo. Γράφει δικά της τραγούδια και ερμηνεύει ένα ευρύ ρεπερτόριο ξένων και Ελλήνων συνθετών και δίνει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.