Καλοκαιρινή Περιοδεία για τον «Οίκο Αντοχής»

Μία κωμωδία με έντονη κριτική ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία

Το έργο του Χάρη Ρώμα που παίχτηκε με επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν, αυτό το καλοκαίρι οργώνει όλη την ελληνική επαρχία και την Κύπρο, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Η κωμωδία έχει κατεξοχήν φαρσικά στοιχεία αλλά και έντονη κριτική ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία. Έτσι το τελικό ζητούμενο είναι να αποφασίσει ο θεατής ποιος είναι τελικά πόρνη σε αυτή τη ζωή. Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του;

Παρά το πικάντικο θέμα του, το έργο είναι απόλυτα οικογενειακό. Ο Χάρης Ρώμας στο ρόλο του διευθυντού του τμήματος ηθών, συνάντησε στους άλλους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους τη Σοφία Μουτίδου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τη Βίκυ Κάβουρα και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Τα σκηνικά είναι της Λίνας Μαντίκου και τα κοστούμια της Μάγδας Καλορίτη. Το πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ηλίας Κόζας και το ερμηνεύει με τους Koza Mostra.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.