Καλοκαιρινό Μeet Μarket

120 πάγκοι σχεδιαστών, νοστιμιές, μουσική & δράσεις για παιδιά

Ούτε μια ούτε δυο αλλά πέντε ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει το Μeet Μarket του Ιουνίου που θα γίνει στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων στο κτήριο Δ12 και στον προαύλιο χώρο του.

Ένας μαραθώνιος Μeet Μarket με 120 πάγκους από αγαπημένους σχεδιαστές, κατασκευαστές και καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένων και πολλών νέων συμμετοχών με φρέσκιες προτάσεις που εντυπωσιάζουν.  Θα υπάρχουν και πάγκοι με νοστιμιές και ποτά γιατί ως γνωστό, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.. και εμείς θέλουμε να διασκεδάσουμε στο έπακρον με τη μουσική από τους djs μας αλλά και το Athens Technopolis Jazz Festival που λαμβάνει χώρο στη Τεχνόπολις τις ίδιες μέρες στην κεντρική αυλή.

Μαζί μας θα είναι και η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού  «Πυγολαμπίδες» και το κινητό εργαστήρι εικαστικών «Πανηγυράκι»  για τους μικρούς μας ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Ελάτε από νωρίς με τα παιδιά σας, την παρέα σας, ή και μόνοι σας για να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο 5ημερο Μeet Μarket και μη ξεχάσετε να περάσετε από κεντρικό ταμείο και να κερδίσετε πολλά δώρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.