Lοgout, Nalyssa Green & Δεσποινίς Τρίχρωμη live

Μια μουσική συνύπαρξη με εικόνες live visual των metaphor(m)s

Το Lοgout, η Nalyssa Green και η Δεσποινίς Τρίχρωμη εμφανίζονται σ’ ένα live, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο Τέσλα.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας εναλλάσσονται επί σκηνής, εκτελώντας τα ελληνικών στίχων κομμάτια τους ενώ στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα εκτελεστούν των αγγλικών στίχων κομμάτια τους σε νέες ηλεκτρονικές εκτελέσεις. Κατά το δεύτερο αυτό μέρος θα προβάλλεται και το live video art των metaphor(m)s.

To μονοπρόσωπο πρότζεκτ με το όνομα Lοgout έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα δύο άλμπουμ μέσω της Inner Ear (το Paper Plane Flight Recorder το 2011 και το Little Things Buried in Concrete το 2013). Επίσης έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις των Abovo, του Ηλία Καρελλά και των Contra Tempo και έχει κυκλοφορήσει διαδικτυακά κομμάτια σε διάφορες μορφές, είτε συμμετέχοντας σε συλλογές ελληνικών site, είτε στο προσωπικό τετραδιομπλόγκ που διατηρεί.

Αυτό το λάιβ θα επικεντρωθεί στην εκτέλεση κομματιών από τους δύο δίσκους σε διαφορετικές εκτελέσεις, χρησιμοποιώντας την κιθάρα πιο λίγο από ποτέ, υπό τις εικόνες των live visual των metaphor(m)s.

Η Nalyssa Green έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ με τραγούδια της (Barock, 2010, self-released / The Seed, 2012, Inner Ear ). Τελευταία ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής που πλαισιώνει θεατρικές παραστάσεις.

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη τραγουδάει με μπάντες στην Αθήνα εδώ και κάποιο καιρό. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στο ίντερνετ το μουσικό άλμπουμ Πού πάνε τα μπαλόνια;, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μικροβιβλίο (της ίδιας), Επτά ερωτήσεις και μία, το οποίο (το δεύτερο) έχει βγει και αυτό με σκοπό να συναντήσει το πρώτο.

tags / video art

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.