Οι Los Dos o Más στη σκηνή του Faust

Μουσικές με χρώματα και αρώματα από διάφορες γωνιές του κόσμου

Tην Κυριακή 29/4, το FAUST Bar-Theatre-Arts υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του τους Los Dos o Más!

Μουσικές με χρώματα και αρώματα από διάφορες γωνιές του κόσμου, από τους Los Dos o Más, που επιστρέφουν ανανεωμένοι στο Faust για ένα κεφάτο live. Το setlist της βραδιάς περιλαμβάνει δικές τους συνθέσεις, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε τραγούδια των Bob Marley, Manu Chao, Portishead, Violent Femmes, Iggy Pop, Alicia Keys, Cabas κ.ά.

Οι Los Dos o Más, που σημαίνει «Οι δυο μας ή και περισσότεροι», είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του το 2010 στο Αίγιο, με αρχικά μέλη τον Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια η μπάντα των δυο μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε κολλεκτίβα. Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως reggae, afro, ska, latin και world music. Σύντομα κατάφεραν να ξεχωρίσουν και μάλιστα εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Οι στίχοι τους αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας και κρύβουν πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Οι Los Dos o Más έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα για συναυλίες και  έχουν ανοίξει συναυλίες καλλιτεχνών όπως οι DUB INC., Shantel & Bucovina Club Orkestar, Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος, κ.ά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ως πρώτο δείγμα δουλειάς τους το τραγούδι “Guatemala”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=pcA35ICVjMk

Συντελεστές

Κλασική κιθάρα, Tres cubano: Νίκος Καραχάλιος
Ηλεκτρική κιθάρα: Θάνος Χρήστου
Τύμπανα, κρουστά: Διονύσης Χαχάμπης
Ηλ. μπάσο, κοντραμπάσο: Τάσος Παπαπάνος
Κρουστά: Αντώνης Παπαδόπουλος
Τραγούδι: Eύα Θεοχάρη
Φωνητικά m/c: mc Jeffrey
Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 7 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ