Μάνη από πέτρα και χρόνο

Μια βιωματική έκθεση φωτογραφίας κι ένα φωτογραφικό λεύκωμα

Το Booze Cooperativa παρουσιάζει στις 6 Μαΐου στις 20:30, το φωτογραφικό λεύκωμα του φωτογράφου και διευθυντή φωτογραφίας Ανδρέα Ζαχαράτου. Παράλληλα, θα εγκαινιαστεί η ομότιτλη έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Ζαχαράτου, η οποία θα διαρκέσει έως τις 24 Μαΐου. Η δουλειά έγινε υπό την επιμέλεια της Τζένης Λυκουρέζου.

Το φωτογραφικό αποτύπωμα ενός οδοιπορικού 2 χρόνων στη γη της λεγόμενης Μέσα Μάνης, περικλείεται σε 30 επιλεγμένες φωτογραφικές συνθέσεις, καταδεικτική προσωπική μαρτυρία, της ιδιομορφίας του τόπου και των μανιατών.

Ανδρέας Ζαχαράτος
Γεννημένος στην Αθήνα το 1961, σπούδασε photography & cinematography στην σχολή κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε με άριστα το 1983. Εργάζεται ως Διευθυντής Φωτογραφίας από 1985 έως σήμερα σε κινηματογράφο και τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε – Δ.Τ – Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ).  Από το 1983 έχει πραγματοποιήσει  δεκαέξι ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας. Έχει εκδώσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Έχει βραβευτεί σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.