Μαρία Λατσίνου live

«Aστικό» ροκ, με στοιχεία της jazz και της ελληνικής παράδοσης

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της ξεκινούν τη συναυλιακή τους σαιζόν από το six d.o.g.s. Από εκεί δηλαδή που δυο χρόνια πριν έδωσαν την πρώτη τους συναυλία.

Από τότε μεσολάβησαν και πολλές άλλες συναυλίες, η ηχογράφηση και κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ «Μια Ανάσα Δρόμος» (Puzzlemusik, Μάρτιος 2015), η sold – out παρουσίαση του στο Θέατρο Πόρτα (Απρίλιος 2015) καθώς και η ραδιοφωνική επιτυχία του «Χαμένη Γενιά», του τραγουδιού που κυρίως ξεχώρισε μέσα από αυτό.

Το «αστικό» ροκ, με στοιχεία της jazz και της ελληνικής παράδοσης καθώς και η ανεπιτήδευτη θεατρικότητα των τραγουδιών της Μαρίας Λατσίνου και των συνεργατών της κέρδισαν αβίαστα και το κοινό όπως ξεκάθαρα φάνηκε από τη μεγάλη επιτυχία της ζωντανής παρουσίασης του άλμπουμ.

Το καινούργιο είναι εδώ. Στίχοι και μουσική που συνομιλούν με το σήμερα από ένα σχήμα-πρόταση που παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι προτείνοντας έναν νέο ήχο και μία φρέσκια αντίληψη ως προς τον δημιουργικό συνδυασμό διάφορων –φαινομενικά μόνο ετερόκλητων– μουσικών ειδών.

Συντελεστές

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.