Melentini & Running Blue Orchestra

«Μelentini & Running Blue Orchestra» στο Τριανόν

Τη βραδιά ανοίγει ο Theodore με ένα αυτοσχεδιαστικό σετ

Στις 23 Μαρτίου η Μelentini και οι Running Blue Orchestra καλωσορίζουν την άνοιξη με μια μοναδική μουσική παράσταση στο Τριανόν.

H Μelentini, μετά από την ανεξάρτητη προσωπική κυκλοφορία και παραγωγή τoυ άλμπουμ της «Λεωφόρος Εφιαλτών» τον περασμένο Ιανουάριο, ένα synthwave ηλεκτρονικό/ακουστικό ψηφιακό ΕP, έρχεται για μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα συνοδευόμενη από τους Running Blue Orchestra. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο «Εxplosions around, the desert inside», καθώς επίσης τραγούδια από τις συνεργατικές δημιουργίες της και ακυκλοφόρητα καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο.

Tο ιδιαίτερο ύφος των Running Blue Orchestra υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα εκστατικό set με ηλεκτρική και συνθετική ατμόσφαιρα φλερτάροντας με τη folk – noir ψυχεδέλεια, τη soul και τη nu jazz σε μια μουσική παράσταση που θα πλαισιώνεται από οπτικά και κινηματογραφικά εφέ. Όλα αυτά στην αίθουσα ενός αγαπημένου παλιού κινηματογράφου της πόλης.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο φίλος και συνεργάτης της Theodore, σε ένα αυτοσχεδιαστικό σετ.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

7 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.