Ο Michael Kiwanuka έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Michael Kiwanuka

Ο νεαρός Βρετανός τραγουδοποιός που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας σκηνής για δυο βραδιές στην Ελλάδα

Το Release Athens παρουσιάζει τον Michael Kiwanuka, τον νεαρό Βρετανό τραγουδοποιό που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας σκηνής μέσα στην περασμένη χρονιά, δίνοντας μία νέα πνοή στη soul και folk-rock μουσική του σήμερα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall (Αθήνα).

Τιμώντας την υπόσχεση που έδωσε μετά τη ματαίωση της τρίτης και τελευταίας ημέρας της φετινής διοργάνωσης (λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Jay Kay των Jamiroquai) – το Release Athens θα τον υποδεχτεί και στις δύο πόλεις, όπου θα έχουν όλοι την ευκαιρία να τον ακούσουν, μαζί με την μπάντα που τον συνοδεύει, σε τραγούδια από ολόκληρη τη μέχρι τώρα πορεία του και, κυρίως, από το δεύτερο album του, “Love & Hate”, το οποίο έφτασε στο νο 1 της Βρετανίας, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο του καλύτερου δίσκου της χρονιάς.

Ο Michael Kiwanuka ξεκίνησε από το Βόρειο Λονδίνο και το 2012 παρουσίασε το ντεμπούτο του, “Home Again”, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Η απαλή, αισθαντική και γεμάτη ψυχή, φωνή του μάγεψε τους πάντες. Όμως ακόμα κι αυτή η, ιδιαίτερα ζεστή για έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη, υποδοχή δεν προετοίμαζε τον ίδιο αλλά και όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στα μουσικά πράγματα για τον θρίαμβο που θα ακολουθούσε.

Με τον Danger Mouse και τον Inflo στην παραγωγή, ο Michael Kiwanuka κατόρθωσε να κυκλοφορήσει έναν δίσκο από αυτούς που οι άνθρωποι της Μουσικής Βιομηχανίας και του Τύπου ονομάζουν “gamechanger”. To “Love & Hate” αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια δισκογραφία μέσα στο 2016, συνοδευόμενο από διθυραμβικές κριτικές και μεγάλες πωλήσεις (νο 1 στη Βρετανία).

Οι δύο επερχόμενες βραδιές θα θυμίσουν τι σημαίνει να μπαίνει ξανά στο προσκήνιο η ψυχή και η ουσία της μουσικής. Ακούγοντας τραγούδια σαν τα “Love & Hate”, “Black Man In A White World”, “One More Night”, “Cold Little Heart”, “Rule The World, “Home Again”, “I’ll Get Along”, “Bones”, “I’m Getting Ready” και πολλά ακόμα.

Michael Kiwanuka

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

25 €
- 50 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.